Coronavirus

Wappies Barendrecht

Wappies Barendrecht 6-02-2021:- Dat het zogenaamde corona-verhaal steeds ongeloofwaardiger wordt is een vaststaand feit.
Iedere Barendrechter met een iq van boven de 50 weet dat dit niet meer over het ‘snotneus virus’ gaat.
De Barendrechtse ondernemers zijn al of gaan kapot door dit onnodige beleid van Her Rutte&Co. Klik hier.

Jammer dat er een hoop mensen denken dat deze ondernemers het wel gaan redden omdat er steun komt van uit het rijk. Welnu, dat is te weinig, veel te weinig. Indien de Barendrechtse ondernemer misschien in april weer open mag begint deze met een dikke schuld. Hier is geen vlees op den botten tegenaan te sparen.
Zeker niet met Rutte al 10 jaar aan het roer waarbij de ondernemers steeds meer wordt uitgeknepen. Meer loonbelastingen, pensioen en meer onzin.
Goed er zijn mensen overleden aan dit virus maar zeker niet meer dan in het griepjaar 2018.
Zeer opvallend is dat het gewone griepvirus waarbij men al meer dan 75 jaar op zoek is naar een vaccin opeens verdwenen blijkt te zijn.

Tweede kamer heeft schijt aan anderhalve meter:- Zie op de foto hoe men buiten de camera’s geen afstand houdt in de tweede kamer. Dit was tijdens het debat met Grapperhaus. Weten zij dan echt hoe het zit en waarom is Rutte zelf nog nooit getest?
Op die vraag antwoordde hij met: ‘als je geen klachten hebt hoeft je ook niet getest te worden‘.
Klik hier om het in het A.D. te lezen.

Discussie:- In elke Corona discussie krijgt men steevast te horen: ‘ sta jij je ic plaats af?
Ik wil voorstellen dat een ieder zwaarder dan 85kg de toegang tot een ic bed te weigeren.
Waarom moet een gezond iemand bloeden voor ’n vetklep die elke dag vijf hamburgers naar binnen duwt en wegspoelt met twee liter cola.
Neem bijvoorbeeld die vette burgemeester van Nijmegen ene Bruls.
Heeft deze recht op een plek op de ic ondanks zijn ongezonde levenstijl?
Of het moet zijn dat hij zo verschrikkelijk dik en vet is omdat bijvoorbeeld z’n schildklier niet goed werkt.
Al zou hij op de ic terecht komen moet er eerst een aangepast bed gevonden worden die is bestand tegen zijn gewicht.

Wappies Barendrecht altijd bij het juiste eind:- Mooi hoe het voorspelde draaiboek van “de wappies” sinds het begin van de crisis, met akelige precisie zich steeds verder ontvouwt; o.a. demotiveren/bestraffen van sociale contacten, mondmaskers, hele MKB aan gort, 2e golf, derde golf, diversen mutaties, indirecte vaccinatieplicht en nu weer het uitstellen van verkiezingen!!
Opvallend weinig reclame op de radio ook van politieke partijen… FvD uitgezonderd.
Wat zijn deze complotdenkers uitgelachen toen deze vertelden dat we binnenkort met een Jodenster zullen gaan lopen en het contante geld zal verdwijnen.
Bij sommige grote winkelketens is contant betalen niet meer mogelijk en de Jodenster zal worden vervangen door een digitale vaccinatiepas.

Ook joden mochten de bus, bioscoop, musea niet in.

Neem dit voorbeeld:

‘U had gereserveerd? Mag ik uw vaccinatiepas even zien, dan breng ik u naar uw tafel.”

De kans is groot dat je dit jaar met een app of QR-code moet aantonen dat je een vaccin tegen corona hebt gehad.
“Voortschrijdend inzicht” of denken complotdenkers secu Wappies Barendrecht verder dan de makke schapen die achter van Dissel, Gommers en Ab Osterhaus aanhollen?

De laatste trouwen heeft verschrikkelijk veel geld verdiend aan het vaccin voor de Mexicaanse griep die achteraf reuze meeviel. Ab trok een fles champange open na het horen dat er een jongetje besmet was met dit virus. Deze man is nu elke avond bij een of andere talkshow en geen kritische vraag wordt hierover gesteld. Geloof u het niet? Klik hierrrrrr….

Het virus is zo slim dat deze de gasten bij de talkshows beschermd want er zit niemand met een mondkapje. Ook mocht er niet gezongen worden in de voetbalstadions maar zingen in de studio is niet schadelijk. Een erg slim virus, dat dan weer wel.

 

Wappies Barendrecht altijd gelijk.
Ook in 2016 geen lock down. toen konden de ic’s het ook niet aan.

IC specialisten worden wakker:- Zelfs IC specialisten zien nu dat je niet een hele samenleving op slot moet doen om enkele Coronalevens te verlengen.
Zelfs de zeer betrouwbaren NOS laat weten: Oproep uit IC-hoek: ‘Versoepel aantal maatregelen, accepteer meer overlijdens. Zie hier.
Ik mag toch hopen dat alles gewoon doorgaat. Als je in een rij kunt staan voor een teststraat kun je ook in de rij staan om te stemmen!
Heeft weinig nut:- Heeft het feitelijk nog zin om überhaupt te stemmen? Als je de schade opneemt aan de Rechtsstaat die dit kabinet heeft veroorzaakt, zonder ingrijpen om de Rechtsstaat te beschermen. Waar stemmen we dan nog voor?
Yep, wordt al weken in de week gelegd bij het gepeupelte en natuurlijk gaan ze deze verkiezingen opschorten.

Van Dissel heeft al een zwart scenario geschetst dus onze grote leider zal de gezondheid van zijn volk natuurlijk niet willen riskeren. Zo klaar als een klontje

 

 

 

Verkiezingen pas in oktober:- Hoe voorspelbaar. Ze weten dat ze 17 maart een gigantische klap gaan krijgen de gevestigde orde. Dit voorspelde de complotdenkers al juni vorig jaar toen Ollongren D66 al proefballonnetjes op aan ’t gooien was.
Hier zinspeelt Ollongren al maanden op. Met de hoop op vriendin Kaag hoopte ze op betere peilingen ondanks de voorkeursbehandeling bij de NPO.
Maar het valt allemaal flink tegen bij D66. Dus zij zal er alles aan doen om het of niet of per post door te laten gaan.
Indien er een probleem zal zijn geven we zoals te doen gebruikelijk Putin de schuld of de Chinezen want Trump is weg.
Trump:- Trouwens opvallend dat na het vertrek van Trump de NOS het nooit meer heeft over de sterftecijfers van corona in Amerika….Asjemenou…

Vooralsnog zitten we nog zeker 3 weken met een avondklok en een totale lock-down tot 12 april 2021.
En als een stelletje narcisten geen zin hebben in een democratisch proces, dan mogen ze oprotten.
Voor u 100 anderen.

U las:- Wappies Barendrecht vaak gelijk.

Lees ook:
Gommers. Tja….. Lees…
Wat heeft Nostradamus 2020, corona en Niburu met elkaar te maken. Lees…
Middenstand Barendrecht naar de kloten door corona. Lees…
Nostradamus voorspelde corona. Lees…
Al Gore en Greta Thunberg balen. Corona is ze voor. Lees…

Alles over dat kut corona. Hier.

Hoe dan ook in deze kut tijd met een mondkapjesplicht kunnen we wel wat vrolijke muziek gebruiken.
Luister naar vrolijke muziek op Happy Music Radio.

De Happy Complotter geeft ten alle tijden een satirisch karakter aan de artikelen op deze website met een fictief karakter van hun inhoud. Alle personages die in de artikelen op deze website verschijnen – zelfs die gebaseerd op echte mensen – zijn volledig fictief en elke gelijkenis tussen hen en elke persoon, levend, dood of ondood, is toeval.

Volg Wappies Barendrecht op Facebook.