Waarom ik iemand nooit een vast contract geef

Asscher

.Vast contract? AsscherVast contract? Nooit meer van mijn leven.

Dankzij Asscher is de wetgeving zo eenzijdig dat een personeelslid met een vast contract de dienst uit kan maken en een bedrijf ten gronde kan richten en alsof dit nog niet genoeg is ook nog financieel kan uitkleden. Indien men zelfstandig ondernemer is dan is men aangeschoten wild.

Een bericht van een rechtenloze werkgever.

Neem nu het verhaal van een werkneemster die een hersenvliesontsteking veinst en hier mee wegkomt omdat deze op vakantie wilt terwijl de werkgever geen toestemming geeft. Oplossing? Meldt je gewoon ziek en liegt en bedriegt alles bij mekaar en spreek jezelf tegen, je hebt tenslotte de wet achter je. Een ziek personeelslid mag je niet ontslaan en moet men twee jaar doorbetalen. We schreven hier al eerder over!

Het ongeloofelijke verhaal door een vast contract:

De ene keer heeft de werkneemster  een hersenvliesontsteking dan weer een burn-out dan fybromyalgie en nu weer een hersenbloeding. Volgens deze werkneemster is haar bloed zo dik dat je het niet eens kon schudden. Ondanks haar ziekte kon ze toch een klant opbellen, met vakantie en feesten. Dit geeft te denken.

Omdat de werkgever de zaak moest sluiten omdat 15 doorbetalen funest is voor een kleine ondernemer is de werkneemster ziek uit dienst gegaan na het toegewezen ontslag van het UWV.Werkneemster met vast contract

Na de transitievergoeding, vakantiegeld, opzegtermijn en vakantiedagen (Als dank dat je zaak kapot is) is het deze werkneemster nog niet genoeg. Wel kan deze met al haar aandoeningen op vakantie naar een ver land en dat voor een week of zes! Dit wederom zonder toestemming. In 2016 zonder toestemming van de werkgever en nu niets doorgegeven aan het UWV.

Maar volgens de werkgever die wij spraken doet het vermoeden dat dit het UWV niets uitmaakt, er wordt immers toch betaald uit gemeenschapsgeld.

Ondanks dat het UWV en de bedrijfsarts zeggen dat deze dame niets of nauwelijks iets kan is het wel erg opvallend dat deze dame op Facebook feest loopt te vieren in een ver land. Waarvan vele beelden. Bekijk hier hoe makkelijk men de bedrijfsarts om de tuin kan leiden

‘Vast contract is blok aan je been.’

Mediation - Vast contract.Tijdens mediation wat verplicht is en 450 kost dat de werkgever moet betalen is er gezegd dat deze foto’s en filpjes momentopnames waren. De mediator zat er stilletjes bij.

Trouwens mediation is de grootste in het leven geroepen onzin.

Voor de vakantie ziek, tijdens vakantie beter en bij thuiskomst wederom ziek. Ahummmm???? UWV doen jullie je werk wel?

Bij thuiskomst en na de keuring bij het UWV heeft deze dame wederom last van al haar aandoeningen. Na 15 maanden geen enkele verbetering. Dus of de behandelaars en medicijnen doen hun werk niet goed of dit personeelslid neemt de boel in de maling.

Dus van het UWV heeft de werkgever ook geen hoge pet op. Een dossier van 15 cm hoog en een hoop facturen van advocaten verder is deze werkgever niets opgeschoten. Alles door de wet Asscher.

Dit houdt in: “bescherm de werknemers tot in het graf“.

Vast contract? Nooit meer.

Ook de advocaat van de werkneemster doet maar wat. In de ene brief schrijft ze dit en in de andere het tegenovergestelde. Maar de wet Asscher staat ten alle tijden achter de werknemer.

Hersenvliesontsteking, hersenbloeding, fybromyalgie en een burn-out. Maar wel feest vieren, zuipen en meer. Het kan allemaal in Nederland.

Nee voor mij nooit meer vast personeel. Het is triest dat de mensen met een goed hart hiervan de dupe zijn.

Volgens het Boedistich geloof krijgt men wat je geeft. Ik hoop het aldus de werkgever die niet alleen kapot gemaakt is door personeel dat te lui is om te werken maar ook door de Nederlandse staat.

Werkgever wordt  voor het gerecht gedaagd. Deze werkgever krijgt het zwaar. Niet alleen omdat deze ‘werkgever’ is maar ook omdat er een positieve discriminatie is ter bravoure van …..

Wordt vervolgt.