Vluchtelingen Barendrecht. Freek de Jonge overweegt vluchteling in huis.

Vluchtelingen Barendrecht krijgen hoop. Freek de jonge overweegt om vluchtelingen in huis te nemen. Bij veel BN-ers blijft het een overweging.

Kobaltmijn

Dat er kinderen misbruikt worden interesseert de politiek geen ene reet. Rijden met die electrische auto's.

Barendrecht nieuwsVluchtelingen Barendrecht:- Zoals vele BN-ers overweegt ook Freek de Jonge een vluchteling in huis te nemen.Freek vertelde er wel bij dat hij is er nog niet aan toe is zoals meerdere BN-ers.Freek, gewoon doen joh, wat kan er gebeuren?Als je het doet doe het in stilte zoals Annabel Nanninga (Forum voor Democratie) en zoekt niet met een artikel de media op met je grote mond.

Hier in huis kunnen er wel 10 bij!!! Maar even geduld, want ik ben er ook nog niet aan toe hoor, aldus Cor du Roy uit Barendrecht.

Kobaltmijn
Dit ventje zorgt voor de accu van links Nederland.

Freek rijdt elektrisch:- Ja natuurlijk, de elite kan dat wèl betalen. Wij de dieseltoeslag…En hoe dacht u dat deze batterijen voor het elektrisch rijden tot stand komen? Lees hier het schokkende verhaal.Ook eet Freek geen vlees meer.Komt waarschijnlijk omdat hij dat niet meer kan kauwen.Lekker deugen voor de Bühne. Als het er op aan komt laat hij ze toch liever met andermans geld opvangen in een wijk waar mensen wonen die hier niet om hebben gevraagd.Verheven lid v/d/ progressief-culturele bourgeoisie die weet wat ’t beste is voor ’t volk.  Centjes stinken niet:- Al jaren klotst ’t geld er tegen de plinten op bij de deugers maar verkondigen allen anti-kapitalistisme.Vaak met dank aan het televisieprogramma D.W.D.D. waarin met rouleert met dezelfde deugers…Freek overweegt een vluchteling in huis te nemen maar welke, waar is er oorlog?Hij kan beter overwegen om weer grappig te worden…. maar daar is hij waarschijnlijk ook nog niet aan toeAl is dit bericht over het in huis nemen van een vluchteling wel aardig,voor het eerst in 20 jaar tijd.

Bram Vermeulen:-

Nu pas wordt duidelijk hoe belangrijk Bram Vermeulen is geweest tijdens ‘Neerlands hoop’.Altijd die disclaimer na hun deugverhaal. Zo kenmerkend voor deugende BN’ers.Dat linkse grapjes maken je stinkend rijk kan maken bewijst dit!Vluchtelingen Barendrecht:- Niet alleen in Barendrecht maar al die BN-ers die een paar jaar geleden riepen dat ze een vluchteling in huis zouden nemen hebben vooralsnog geen kamertje vrijgemaakt.Natuurlijk Jesse Klaver, Robot Jette, Frans Timmermans en ons Markje niet vergeten overwegen het nog steeds.Hoeveel wonen er inmiddels bij deze deugers?Denk dat een hoop vaste ‘dwdd’ tafelgasten dit vast en zeker overwegen maar er nog niet aan toe zijn.

Ik heb ook besloten 20 vluchtelingen op te nemen, zodra ik eraan toe ben.

Meer CO2 en milieu onzin. Hier.

Astronoom Barendrecht:- Amateur astronoom Beau ter Ham uit Barendrecht ontdekt per toeval vreemde radiosignalen uit een ver sterrenstelsel.

Lees ook:Coalitie Barendrecht neemt wandeling in Rivierenbuurt .

Paragnost Barendrecht doet voorspelling voor 2020. Hier.

Barendrecht is geld kwijt aan Ouderen Barendrecht.Nieuwe omroep Boobs niet welkom in medialand.

alle 13 dood
Elke nacht komen de overleden artiesten aan bod.