Ongehoord Nederland. Linkse media huilt door komst neutrale tv zender.

Uit een peiling van EenVandaag bleek vorige maand dat 71 procent van Nederland nog erg voor Zwarte Piet is, maar dat zie je nu niet terug bij de publieke omroep.

Barendrecht nieuws

Ongehoord NederlandOngehoord Nederland:- In het leuke televisieprogramma ‘Beau‘ op de inmiddels uiterst links geworden zender RTL4 maakten Karskens en Berckmoes maandag bekend dat zich binnen een dag maar liefst 18.000 leden hebben aangemeld. (2 dgn. later op meer dan 30.000)
Dit is zeer opmerkelijk daar de zogenaamde publieke omroepen een leegloop qua leden hebben.
Het is niet vreemd dat  de gevestigde omroepen in vijf jaar bijna eenderde van hun totale ledenaantal verloren.

Helft is het zat:- Van de 3,5 miljoen leden uit 2014 (de laatste telling) zijn er nu nog 2,5 miljoen over.

Ongehoord Nederland groeit:- Vooral de gefuseerde omroepen zijn geslonken.
AVROTROS is bijna gehalveerd (400.000 leden) en komt nu in de buurt van MAX (360.000 leden), de enige omroep die groeit.
De reden is duidelijk, elke avond het linkse geluid. Trump, Wilders, Boudet, Poetin en alles wat tegen links geluid is bashen.
Dit geluid is men spuugzat.

“Uit een peiling van EenVandaag bleek vorige maand dat 71 procent van Nederland nog erg voor Zwarte Piet is, maar dat zie je nu niet terug bij de publieke omroep.”

Een poel van dezelfde gasten:- De huidige programmering is een verzameling linkse deugertjes die totaal geen binding met de realiteit hebben, maar hetzelfde bandje afdraaien van overwegend marxistisch getinte boodschappen.

Geen onderscheidt meer:-

Andere meningen ziet men niet op televisie en indien deze te gast zijn wordt zijn of haar mening niet getolereerd in de programma’s en worden monddood gemaakt onder het mom van ‘laag kijkcijfer‘ zoals bijvoorbeeld bij Jensen.
Opmerkelijk is dat zijn Podcast via internet meer bezoekers trekt dan de zogenaamde kijkcijfers bij RTL4 doen geloven, dus hoe geloofwaardig is dit?

Mishandeling in Zweden
Zou de linkse media dit mishandelde meisje uit Zweden laten zien? Klik op foto.

Eenrichtingsverkeer:- Wat er tegenwoordig te zien is in praat en actualiteitsprogramma’s  is eenheidsworst met de charme van de vroegere DDR.

Erich Honecker zou er trots op zijn geweest.

Waar bij de gevestigde uiterst linkse omroepen het ledental al jaren leegloopt hebben er zich  bij omroep ‘Ongehoord Nederland’ een kleine 30.000 leden in een dag zich aangemeld.
Hoezo,  is men de linkse kliek op televisie spuugzat?

Petertje:- Elke avond het links gezeik in  ‘De wereld draait door’ met Claudia de Breij, Peter R de Vries (Waar trouwens een liedje over is gemaakt.), Paul de Leeuw, Pauw, Jinek, Een Vandaag en meer van dit soort linkse geluiden.
Om over het journaal zullen we het helemaal maar niet hebben, deze kan net zo goed Jesse Klaver of Rob Jetten als presentator nemen.

Ouderen Barendrecht
Oud presentator van het ‘Journaal’.

Links lullen, is zakken vullen:-

De dames en heren vullen hun zakken om zich te bemoeien met zaken waar ze geen verstand van hebben.
Neem ene Peter, deze man heeft echt overal verstand van en zodoende elke dag in een of ander programma te zien, zelfs al gaat dit programma over komkommers!
‘ON’ wil de verstikking van de NPO doorbreken, niet de halve maar de hele realiteit schetsen.

 

Dit gaat gebeuren aan de hand van feiten, niet door telkens weer uit dezelfde VARA vijver  te vragen om zich te bemoeien met zaken waar ze geen verstand van hebben.
Zelfs een humoristisch programma als ‘Jeuk’ is niet al te positief over Wilders, dus ontspanning is op de publieke omroep niet meer te zien.
Het enige leuke is dat er goed geluisterd wordt naar het radioprogramma ‘Alle 13 dood’. elke nacht om 00.00 uur. Luister hier.