Noord-Korea beweert asteroïde te hebben neergeschoten met laserwapen.

Noord korea

Foto door Ethan Brooke via Pexels

Noord korea
Foto: Ethan Brooke

Noord-Korea:- Angstaanjagende beelden van de opperste leider van Noord-Korea, Kim Jong-un, grijnzend terwijl een krachtig laserwapen op de berg een asteroïde uitwiste toen deze met een snelheid van meer dan zesenzestigduizend mijl per uur op de aarde afkwam.
Het door de staat geleide persbureau KCNA van Noord-Korea beschreef het redden van de wereld van vrijdag als een “glorieuze overwinning”, en zei dat de Hananim-ui Son , wat zich vertaalt naar “Hand van God”, in staat is het door de VS geleide internationale ruimtestation te “verdampen” in een enkele burst.

De aarde gered:- Zuid-Koreaanse inlichtingenfunctionarissen zeggen dat het laserwapen, waarvan wordt aangenomen dat het is gehuisvest in de buurt van een militaire installatie langs de bergachtige grens met China, een ernstige bedreiging vormt voor de stabiliteit in de regio maar wel de aarde kan beschermen tegen asteroïdes, meteoren of ruimteschepen afkomstig van Niburu.

 

 

Twitter:- In een reeks tweets die zaterdagavond werd afgevuurd, herhaalde de Amerikaanse president Donald J. Trump zijn belofte die hij begin augustus had gedaan, door te zeggen dat Noord-Korea – dat
sindsdien twee ICBM’s heeft gelanceerd die Guam boven Japan kunnen slaan en zijn zesde atoomtest heeft uitgevoerd – zal worden geconfronteerd met “vuur en woede” als het blijft dreigen tegen de Verenigde Staten.

Noord-Korea:-

De laatste vertoning van steeds geavanceerdere militaire macht in Noord-Korea heeft experts over de hele wereld in een staat van ongeloof achtergelaten. “Niemand wist dat ze in staat waren om technologie van deze omvang te ontwikkelen”, vertelde Nicolai Rehcenko, een voormalige Russische kosmonaut en wapenontwikkelaar, aan Russia Today.

Rehcenko zei, net als talloze anderen in de defensie-industrie, dat het ruimtewapenprogramma van Noord-Korea aanzienlijk sneller vordert dan iemand ooit had verwacht.

“De angst is nu dat ze binnenkort in staat zullen zijn om op de maan te richten”, zei Rehcenko, eraan toevoegend dat een gericht schot een massale uitsterving op aarde zou kunnen veroorzaken”.

De vrijdagtest van het Hananim-ui Son- laserwapen, waarvan NASA-functionarissen zeggen dat het vanuit de ruimte zichtbaar was, komt als de Verenigde Staten moeite hebben om een ​​levensvatbare reactie te formuleren op eerdere wapentests van Noord-Korea, inclusief de recente ondergrondse ontploffing van een thermonucleaire bom.

President Donald Trump sprak op vrijdag in Joint Base Andrews, een installatie van de luchtmacht net buiten Washington, DC, en suggereerde dat een snelle militaire reactie op de Noord-Koreaanse dreiging in de maak zou zijn, zeggende: “We zullen zien.”

Dat we mekaar nodig hebben blijkt uit het feit dat er in 2022 een asteroïde  op de aarde afkomt die uit z’n baan geduwd moet worden.

Lees ook:
Marco Borsato en moeder Mary opgeschrikt door inbraak in villa, inbreker op zoek naar sex opblaaspoppen.
Wat heeft Nostradamus 2020, corona en Niburu met elkaar te maken. Lees…
Middenstand Barendrecht naar de kloten door corona. Lees…
Nostradamus voorspelde corona. Lees…
Al Gore en Greta Thunberg balen. Corona is ze voor. Lees…

Alles over dat kut corona. Hier.

Hoe dan ook in deze kut tijd kunnen we wel wat vrolijke muziek gebruiken.
Luister naar vrolijke muziek op Happy Music Radio.

De Happy Complotter geeft ten alle tijden een satirisch karakter aan de artikelen op deze website met een fictief karakter van hun inhoud. Alle personages die in de artikelen op deze website verschijnen – zelfs die gebaseerd op echte mensen – zijn volledig fictief en elke gelijkenis tussen hen en elke persoon, levend, dood of ondood, is toeval.

Volg ons op Facebook.

 

aan de andere kant.
aan de ene kant.
aangenomen dat.
aangezien.
al met al.
alleen als.Barendrecht.
als (gevolg (van)).
als laatste. Barendrecht.
anders gezegd.
anderzijds.
daar staat tegenover.
daardoor.
daarentegen.
daarmee.
daarna.
daarnaast.
daarom.
daartoe.
desondanks.
doch.
door middel van.
doordat.