Nieuws vandaag met de Happy Complotter. Nieuws Barendrecht.

nieuws vandaag

Twitter

Nieuws vandaag
Oud fractie voorzitter GroenLinks.

Nieuws vandaag.

10 jan.2020:- Beelden eerste zelfmoordpoging Epstein ‘per abuis’ permanent gewist. Tuurlijk.

18 dec. 2019 GroenLinks foutje:- @RoyKorbijn voorzitter van GroenLinks in Heerhugowaard verzond een uiterst racistische Tweet. Zie hier.
Waarna GroenLinks Twitterde: Even iets over de (typfout?) verzonden Twitter bericht van onze voorzitter. We snappen de ophef maar hij heeft dit niet zelf getypt daarom is na contact ook de pagina verwijderd. Dit omdat zijn profiel geheckt is. (Taalfout???) Hij heeft spijt van deze gebeurtenis..
Opmerkelijk:- Als je iets niet hebt gedaan. Waarom heb je dan spijt.
We nemen als de Happy complotter zijnde aan dat er aangifte gedaan wordt.

 

Zou wel sieren om die even te plaatsen op Twitter.
Niemand gelooft anders dat iemand de moeite zou nemen om het account van een GL gemeenteraadslid te ‘hecken‘. Tja,  ‘Hecken’


18 dec. 2019 Rutte goochelaar:- Hoe kan het dat we met prinsjesdag nog 11 miljard overhielden.
Nu blijkt dat we jaarlijks 16 miljard te kort komen…
Dat is ongeveer hetzelfde als dat de stembussen sluiten om 21:00 uur en we om 21:15 uur al weten wie er gewonnen heeft. Onmogelijk, maar het gebeurt!

Ouderen zijn de schuldigen aldus de berichten in de media. Lees maar


18 dec. 2019 Wederom Groenlinks:-  De  politieke partij waarbij er vaak geitenwollen gedragen wordt wil vandaag een debat over de stikstofcrisis maar krijgt geen steun.
Waarop Fereas Klaver zegt: ‘maar de boeren ONTWRICHTEN op dit moment ons land‘.
Ook Rob Jetten verteld met een pruillip:- Boeren ontwrichten het hele land. Eisen zendtijd. Hangen galgen op. Bizarre toestanden.


18 dec. 2019 Zou het?- We gaan eindelijk profiteren van de economische groei in ons land en houden 2% meer over in onze portemonnee.
Jammer, de boodschappen weer omhoog, extra belasting over energie, geen rente over spaargeld, vermoedelijk zelfs rente betalen.
Denk niet dat die 2% het gaat redden.
En morgen krijgen we te lezen ‘Nederlanders het meest gelukkig van alle Europeanen’. En overmorgen ‘Nederlanders geven kabinet gemiddeld een 7’.
1 april valt vroeg dit jaar.