Niburu PlanetX. President Reagan probeerde de wereld te waarschuwen.

Niburu.

Niburu PlanetXNiburu PlanetX: – President Reagan probeerde de wereld te waarschuwen voor de bewoners van de planeet Niburu.
Deze was zelfs te zien boven Barendrecht door Wil de Pijper.
Ronald Reagan probeerde op subtiele wijze het bestaan ​​van buitenaardse wezens te classificeren, beweert een complottheoreticus.
President Ronald Reagan, die van 1981 tot 1989 de 40e president van de Verenigde Staten was, probeerde het publiek te waarschuwen voor het bestaan ​​van buitenaardse wezens .

Tijdens de tientallen jaren durende Koude Oorlog tussen Rusland en de VS probeerde president Reagan de spanning tussen de twee grootmachten te kalmeren door te stellen dat er niet veel verschil tussen beide is.

Ook vond hij het onverstandig om een biologische oorlog te voeren. De Chinezen waren niet bij dit gesprek aanwezig.

Daarbij vroeg de president de Verenigde Staten zich voor te stellen hoe snel de mensheid zou samenkomen als ze geconfronteerd zou worden met een buitenaardse beschaving.
In een toespraak voor de VN zei president Reagan:

‘Wat als we allemaal in de wereld worden bedreigd door een uiterlijke kracht, vanuit de ruimte, vanaf een andere planeet.
‘We zouden ineens ontdekken dat we helemaal geen verschillen hadden.’

Niburu. PlanetX: – In een andere bijeenkomst zei hij: ‘Misschien hebben we een externe, universele bedreiging nodig om ons deze gemeenschappelijke band te laten herkennen.
‘Ik denk af en toe hoe snel onze verschillen wereldwijd zouden verdwijnen als we een buitenaardse dreiging van buiten deze wereld zouden tegenkomen.’
Hoewel de meeste mensen dit zagen als een poging om de sluimerende spanningen tussen de VS en de toenmalige Sovjet-Unie op te heffen, gelooft iemand dat president Reagan het publiek subtiel probeerde te waarschuwen voor buitenaardse wezens afkomstig van Niburu.
Hier beschrijft Bram Vermeulen de planeet Niburu in zijn verhaal ‘In Den Beginne’.

ET phone home:- Prominent complottheoreticus Scott C Waring schreef op zijn blog ET Database: “Hij deed zijn best om het publiek te informeren, ook al wist hij dat het tegen de nationale veiligheid was.
‘Op 16 september 1983 hield de Amerikaanse president Ronald Reagan een gedenkwaardige toespraak voor de Verenigde Naties.
Daarin suggereert hij subtiel dat er buitenaardse wezens bestaan ​​en dat de hele mensheid verloren kan gaan als ze besluiten aan te vallen.
Natuurlijk had president Reagan voorkennis van de CIA en NASA en kreeg te horen dat er aliens bestaan.

Veel bewijs van een buitenaardse beschaving is te vinden onder het ijs van Antarctica.

‘Maar hij kon niet zomaar naar buiten komen en dat zeggen zonder de nationale veiligheidsregels te overtreden.
‘Dus in plaats daarvan liet hij de rest van de wereldleiders subtiel doorschemeren over wat hij van de CIA en NASA had geleerd.
Hij weet ook dat een klein percentage van de andere presidenten op de bijeenkomst van de Verenigde Naties ook op de hoogte was van het bestaan ​​van buitenaardse wezens.

Niburu. PlanetX.

‘Nu nadenken over wereldvrede is leuk, maar ik voel dat president Reagan een gewicht op zijn schouders voelde, een last om deze kennis van het bestaan ​​van buitenaardse wezens mee te dragen.
‘Bedenk dat het de jaren tachtig waren en toen was de technologie erg inferieur aan de wonderen van de huidige technologie.
Het moet voor hem heel beangstigend zijn geweest te weten dat er buitenaardse wezens waren, maar om zo weinig mensen te hebben kon hij openlijk over dit onderwerp praten. ”

Lees ook:

Wat heeft Nostradamus 2020, corona en Niburu met elkaar te maken. Lees…
Middenstand Barendrecht naar de kloten door corona. Lees…
Nostradamus voorspelde corona. Lees…
Al Gore en Greta Thunberg balen. Corona is ze voor. Lees…
Hoe dan ook in deze kut tijd kunnen we wel wat vrolijke muziek gebruiken.
Luister naar vrolijke muziek op Happy Music Radio.

Barendrecht in het nieuws.

 

aan de andere kant.
aan de ene kant.
aangenomen dat.
aangezien.
al met al.
alleen als.Barendrecht.
als (gevolg (van)).
als laatste. Barendrecht.
anders gezegd.
anderzijds.
daar staat tegenover.
daardoor.
daarentegen.
daarmee.
daarna.
daarnaast.
daarom.
daartoe.
desondanks.
doch.
door middel van.
doordat.