Niburu bouwde buitenaardse stad aan donkere kant van de maan

Niburu
Niburu bouwde buitenaardse
Afbeelding: ET DATABASE

Niburu bouwde buitenaardse stad:- Is de buitenaardse stad die is ontdekt aan donkere kant van de maan gebouwd door bewoners van de planeet Niburu?
Ufo hunters jagers geloven dat ze ‘100 procent onbetwistbaar bewijs’ hebben gevonden dat buitenaardse wezens van de planeet Niburu steden hebben gebouwd aan de donkere kant van de maan.

Ondanks het feit dat de maan van de aarde er saai en levenloos uitziet, zelfs met het blote oog, blijven sommige complottheoretici onvermurwbaar dat aliens daar zouden kunnen verblijven.

 

 

Dark side of the moon:- Ondanks dat er geen bewijs is, hebben UFO- jagers al lang beweerd dat buitenaardse wezens zich zouden kunnen verbergen voor het waakzame oog van de mensheid en aan de andere kant van de maan zouden leven.
De ene kant van de maan is altijd naar de aarde gericht dankzij de zwaartekracht van getijden op onze planeet, een proces dat bekend staat als ‘getijdenvergrendeling’.
Om deze reden beweren complottheoretici dat de verre of duistere kant van de maan de perfecte plek zou zijn voor buitenaardse wezens om te leven.

En nu NASA satellietbeelden een licht op de donkere kant geschenen en lijken ze structuren te vertonen die schaduwen werpen.

Nasa:- Prominente complottheoreticus Scott C Waring heeft de satellietbeelden van NASA geanalyseerd en gelooft dat hij sommige van deze structuren heeft opgemerkt en zelfs zo ver gaat dat ze kunstmatig zijn.
Bovendien is de heer Waring van mening dat NASA het bewijsmateriaal probeert te verbergen en “liegt” tegen de rest van de wereld.

UFO hunters:- 

De UFO-jager schreef in zijn ET-database: ‘Je kijkt naar steden op de maan.
Zie je, er zijn drie soorten gebouwen die ik op de maan heb geïdentificeerd.
‘Ten eerste zijn er de metalen gebouwen die hoeken hebben zoals menselijke gebouwen, maar deze zijn altijd kleiner in vergelijking met de andere twee.
Ten tweede zijn er de witte keramische gebouwen.

Deze hebben zwarte ramen, maar het oppervlak van het gebouw is zo glanzend dat het lijkt alsof het licht weerkaatst op het oppervlak’.

Hun vorm is meestal rond of ovaal, nooit met scherpe hoeken, altijd gladde randen.
“Ten derde zijn er de donkere gebouwen.
Dit zijn de meest ongebruikelijke en lijken biomechanica of levende structuren die zijn gegroeid. Deze zijn platzwart, wat betekent dat ze geen reflecterende oppervlakken hebben.
“Ze zijn enorm, tot honderden kilometers lang.

Barendrecht in het nieuws over Niburu:- 

Ze hebben vaak de kleine gebouwen bij hun ingangen met veel (4-8 meestal) tunnelachtige hulpstukken die heen en weer gaan.
“Dus de Lunar Orbiter-satelliet geeft je een vogelvlucht van de gedeeltelijk verlichte kant van de maan die nooit zichtbaar is voor de aarde.Dit is niet de eerste keer dat er een mysterieuze structuur op het maanoppervlak wordt gevonden.

Niburu bouwde buitenaardse steden op de maan:- Sommige complottheoretici beweren dat de maan door aliens kan worden bezet en dat is de reden waarom NASA niet is teruggekeerd sinds de Apollo-missies in de jaren zeventig waren beëindigd.
Sceptici en NASA zeggen echter dat de structuur en andere soortgelijke bevindingen slechts de effecten zijn van pareidolia – een psychologisch fenomeen wanneer de hersenen de ogen voor de gek houden om bekende objecten of vormen in patronen of texturen zoals een rotsoppervlak te zien.

Lees ook:

Wil de Pijper ziet niburu van uit Barendrecht. Lees.

Wat heeft Nostradamus 2020, corona en Niburu met elkaar te maken. Lees…
Middenstand Barendrecht naar de kloten door corona. Lees…
Nostradamus voorspelde corona. Lees…
Al Gore en Greta Thunberg balen. Corona is ze voor. Lees…
Hoe dan ook in deze kut tijd kunnen we wel wat vrolijke muziek gebruiken.
Luister naar vrolijke muziek op Happy Music Radio.

 

 

aan de andere kant.
aan de ene kant.
aangenomen dat.
aangezien.
al met al.
alleen als.Barendrecht.
als (gevolg (van)).
als laatste. Barendrecht.
anders gezegd.
anderzijds.
daar staat tegenover.
daardoor.
daarentegen.
daarmee.
daarna.
daarnaast.
daarom.
daartoe.
desondanks.
doch.
door middel van.
doordat.