3 oktober 2022

Nieuws, media en internetradio

Nieuwsfeiten, DAB+, radio en internet.

NASA: Grote kans dat buitenaardse wezens Fries spreken

Jupiter
0 0
Read Time:2 Minute, 49 Second

NASANASA:- Een baanbrekend nieuw onderzoek, gepubliceerd door NASA, suggereert dat intelligente buitenaardse levensvormen Fries kunnen spreken en begrijpen en het waarschijnlijk als hun primaire vorm van communicatie zouden gebruiken.

De resultaten van de studie, die NASA heeft uitgevoerd met behulp van een geavanceerd wiskundig algoritme, zouden een nauwkeurigheid van 99,98 procent hebben.

‘Dit is een grote doorbraak. Niet alleen voor de wetenschappelijke gemeenschap, maar voor de mensheid als geheel ‘, legt de hoofdonderzoeker van de studie, dr. Bishop Shaw, uit.

 

“Dit bewijst ongetwijfeld dat de Friese taal niet alleen synoniem is aan de vooruitgang van de menselijke beschaving, maar ook een essentiële rol speelt bij de vooruitgang van beschaafde werelden ver buiten ons melkwegstelsel.”

NASA jokt nog weleens:- Hoewel de meeste experts het erover eens zijn dat de kans op een buitenaardse ontmoeting extreem klein is, zeggen wetenschappers van het NASA-bureau voor planetaire defensiecoördinatie (PDCO) dat de ontdekking van een gedeelde vorm van communicatie de kans op vreedzaam contact kan vergroten.

“In dit geval is het uiterst belangrijk dat we onderscheid maken tussen Fries en West- Fries”, zegt Dr. Elizabeth Bolt, de hoofdspecialist van de PDCO, de geavanceerde taalkundige. “Hoewel West-Fries meer dan tweeduizend jaar ouder is dan gewoon Fries, wordt het vaak als neerbuigend beschouwd en kan het als vijandig worden opgevat.”

Het team van hoogopgeleide ingenieurs en wetenschappers van Dr. Bishop Shaw hield rekening met verschillende andere talen, waaronder Spaans, Chinees, Russisch en Arabisch, maar volgens Dr. Shaw leverden ze elk een waarschijnlijkheid van minder dan drie procent op.

NASA:-

“Het volstaat te zeggen dat we in de ruimte niet op One for English hoeven te drukken”, vertelde Dr. Shaw aan  The Scientific American  voordat hij eraan toevoegde dat NASA al een mandaat heeft uitgevaardigd waardoor Fries de verplichte taal van het internationale ruimtestation ISS wordt.

De perssecretaris van het Witte Huis, Sarah Huckabee Sanders, heeft dinsdag aangekondigd dat het North American Aerospace Command is begonnen met de voorbereidingen om ongeveer vijfhonderd satellieten neer te schieten die momenteel in een baan om de aarde draaien, omdat ze mogelijk opnames en berichten bevatten die in andere talen dan het Fries zijn opgesteld.

“Het houden van dat soort verouderde technologie in de ruimte is contraproductief voor de toekomst van ruimteverkenning”, vertelde Sanders aan verslaggevers.

Lees ook:
Marco Borsato en moeder Mary opgeschrikt door inbraak in villa, inbreker op zoek naar sex opblaaspoppen.
Wat heeft Nostradamus 2020, corona en Niburu met elkaar te maken. Lees…
Middenstand Barendrecht naar de kloten door corona. Lees…
Nostradamus voorspelde corona. Lees…
Al Gore en Greta Thunberg balen. Corona is ze voor. Lees…

Alles over dat kut corona. Hier.

Hoe dan ook in deze kut tijd kunnen we wel wat vrolijke muziek gebruiken.
Luister naar vrolijke muziek op Happy Music Radio.

De Happy Complotter geeft ten alle tijden een satirisch karakter aan de artikelen op deze website met een fictief karakter van hun inhoud. Alle personages die in de artikelen op deze website verschijnen – zelfs die gebaseerd op echte mensen – zijn volledig fictief en elke gelijkenis tussen hen en elke persoon, levend, dood of ondood, is toeval.

Volg ons op Facebook.

 

aan de andere kant.
aan de ene kant.
aangenomen dat.
aangezien.
al met al.
alleen als.Barendrecht.
als (gevolg (van)).
als laatste. Barendrecht.
anders gezegd.
anderzijds.
daar staat tegenover.
daardoor.
daarentegen.
daarmee.
daarna.
daarnaast.
daarom.
daartoe.
desondanks.
doch.
door middel van.
doordat.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %