Lock down files begin van het einde voor onze topvirologen?

06-03-2023 - Was Lock down een truc om die spuit te nemen, angst te zaaien en om te kijken of je wel gehoorzaamd bent aan de staat? Wat is de rol van onze topvirologen?
Marion Koopmans

Lock down files begin van het einde voor onze topvirologen?

In de maling genomen:-

Was Corona een truc om die spuit te nemen en te kijken of je gehoorzaamd bent aan de staat?
De lockdown-files uit Engeland laat anderen nu zien, wat Wappies al jaren roepen.
Nu het in de mainstream althans in Engeland bekend is geworden dat er op zijn minst een variant verzonnen is wordt het toch aannemelijk dat er in Nederland ook stront aan den knikker is... Toch gek hoe dingen lopen.

Onze topvirologen krijgen het benauwd. Wat was de rol van de Mexicaanse griep millionair Ab Osterhaus en de topviroloog uit Belgie ene van Ranst?
De zelfdenkende mens weet dat onze Ab er een glas Whiskey op nam toen het eerste Mexicaanse griep slachtoffer een feit was. (Zie hier)

Echte wetenschapper:-

Alina Chan, Moleculair bioloog die geen banden met wie dan heeft ook twijfelde vanaf de uitbraak van covid en veronderstelde de lableak en geen vleermuizen.
Alles wat zij aandroeg was raak, juiste feiten en goed onderbouwd.
Wat een topviroloog hier kan Dierenarts Koopmans zo bij in de leer.
Echte wetenschap.

In de oorlog hadden zie hier een naam voor:-

Na een tweet over Marion Koopmans en haar aandeel in de vermeende uitsluiting van MILJOENEN ongevaccineerden, rapporteerde ze tevergeefs bij Twitter een politieagente die kritiek heeft op haar beweringen.
Ook riep ze de politie Midden Nederland op om deze agente onder de loep te nemen.
De vrijheid van meningsuiting is ver te zoeken bij dame Koopmans.

Lock down files:-

Het is belangrijk om kritisch te blijven over het beleid van de overheid tijdens de coronacrisis en om openheid te krijgen over wat er achter de schermen is gebeurd.
De gelekte WhatsApp-berichten van voormalig minister Matt Hancock laten zien dat de besluitvorming van de Britse regering niet altijd gebaseerd was op wetenschappelijke feiten en dat er sprake was van politieke fixaties.
Het is goed mogelijk dat er vergelijkbare situaties hebben plaatsgevonden in Nederland door Hugo de Jonge
. Het is echter ook belangrijk om feiten van complottheorieën te scheiden en om een zuivere discussie te voeren.
Het rapporteren van een politieagente die kritiek heeft op Marion Koopmans en het oproepen om haar onder de loep te nemen is geen constructieve manier om met kritiek om te gaan.
Hetzelfde geldt voor het wegzetten van elke vorm van kritiek op het beleid van Rutte en Kaag als extremistisch.
Het is van belang dat er openheid en transparantie komt over de besluitvorming en dat er ruimte is voor kritiek en discussie. Dit kan bijdragen aan een beter beleid en meer vertrouwen in de overheid.

Corona strontput:-

In Engeland is de strontput geopend nu hier nog.
Coronagate’: ex-minister wilde Britten ’de stuipen op het lijf’ jagen.
De voormalige Britse minister Matt Hancock (Gezondheid) ligt flink onder vuur voor zijn rol tijdens de coronacrisis.
Tal van WhatsApp-berichten die de voormalige Britse minister van Volksgezondheid Matt Hancock tijdens de coronapandemie verstuurde zijn gelekt, waarmee een blik wordt verkregen in de besluitvorming van de Britse regering in deze periode.
Volgens het Britse Institute for Government laten de berichten zien hoe ingebed het gebruik van WhatsApp binnen de Britse overheid is en dat het moet aantonen hiermee om te kunnen gaan.
Uit de WhatsApp-berichten is inmiddels allerlei nieuws naar buiten gekomen, wat voor grote ophef in het Verenigd Koninkrijk heeft gezorgd. Zo overwoog de Britse regering om alle elf miljoen katten in het land te doden omdat die mogelijk corona zouden kunnen verspreiden, ook al was hiervoor geen enkel wetenschappelijk bewijs.
Verder negeerde Hancock het advies om iedereen die in een verzorgingshuis werd opgenomen te testen.
In plaats daarvan werden alleen mensen die vanuit een ziekenhuis kwamen getest. Journalist Isabel Oakeshott van The Daily Telegraph maakte de WhatsApp-berichten openbaar.
Zij was door Hancock gevraagd om te helpen met het schrijven van zijn memoires over de pandemie en kreeg hiervoor de meer dan honderdduizend berichten in handen.
"Dankzij deze WhatsApp-berichten weten we nu wat zoveel mensen lang hebben vermoed, dat het beleid rond het sluiten van scholen niet werd gedreven door het belang van de kinderen, maar door een politieke fixatie "om iets te doen"", zo laat Oakeshott weten.
De vraag is waarom de sms-jes en Whattsapberichten van de telefoons van Rutte zijn verdwenen.
Wat was de rol van ene Hugo in deze. Was het hier in nEderland ook gedragsverrandering om te kijken hoe ver men kon gaan met dit experiment?
Interessante informatie uit de Whatsapp berichten.
Wat zou er in Nederland achter de schermen allemaal gecommuniceerd zijn door politici tijdens de pandemie?
In China en de VS weten ze het waarschijnlijk.
Wist van Dissel van het geen is gebeurt onder het mom van volksgezondheid of viel Bruins (nu overigens een top baan) echt doodvermoeid neer zodat ene Hugo het roer kon overnemen om deze onmenselijke beslissingen wel kon nemen?

Links of rechts:-

Complotdenker of niet. 'Wappie', Koopmans/Keulemans, jinek, EenVandaag, Npo, Algemeen Dagblad fan? Doet er niet toe.
Wat er wel toe doet is dat de Lockdown Leaks in NL geen aandacht krijgen.
Al
dat links geleuter maar niks hierover zelfs niet bij het D66 programma van Arjen Lubach. Denkt u nou echt dat alleen de UK op onderstaande manier de maatschappij manipuleerde?
Deugneuzen denken van niet maar de meer ontwikkelde mens weet beter.
Koopmans dacht dat ze onaantastbaar was en is. Dit straalde ze acht dagen in de week uit bij Jinek en consorten.
Ze was toendertijd meer op tv dan Chantal Janzen en dat is al een hele opgave.
Tegenwoordig zijn de koninging/en van de ether onze nieuwe Minister President Sigrid Kaag en Paternotte.
Koopmans gaat niet zo lekker de laatste dagen endat is karma waar ze nu kennis mee maken.
De extreem linkse NPO mag ook wel even in de spiegel kijken hoor… Elke vorm van kritiek op koers Rutte/Kaag, Koopmans wegzetten als rechts extremistisch gedachtengoed draagt natuurlijk ook niet bij aan een zuivere discussie.

Lees ook: Sigrid Kaag nieuwe Minister President.

De levensgevaarlijke hond waar Kaag het over had in Diepenheim is 21 jaar.