Kapper Barendrecht gebruikt het haar van klanten voor voodoo.

Kapper Barendrecht

Foto: Oleg Magni

Kapper Barendrecht
Foto: Oleg Magni

Kapper Barendrecht:- Een van de 325 kapsters die in Barendrecht gevestigd zijn is vanmorgen gearresteerd en beschuldigd van het gebruik van afgeknipt haar van klanten om voodoo-poppen te maken en vloeken over hen uit te spreken.
Zodoende wordt het toch wel wat krapjes met de kapperszaken in Barendrecht.
Met nog maar 324 kappers in Barendrecht is het penibel aan het worden in de Barendrechtse haarmode wereld.

Volgens de politie van Barendrecht verzamelde de kapster het haar dat bij de klanten in de de kapsalon geknipt werd en gebruikte het in zwarte magie-rituelen.
De politiechef van Barendrecht, B. Onnenschrijver, zegt dat de kapsalon haar vaardigheden als voodoo-tovenaar gebruikte om de slachtoffers pijn en ziekte te bezorgen en om geld en seksuele gunsten af ​​te persen.

De politie in Barendrecht doet goed werk, eerder pakte ze al de ‘geile corona rukker‘.

De slachtoffers die de kapsalon hadden bezocht beschreven lijden aan acute migraine, rugpijn, ernstige huiduitslag, ademhalingsproblemen en zelfs enkele plotselinge en griezelige bloedingen waardoor bloed uit hun neus, ogen en oren zou komen.

 

‘We vonden een voodoo-altaar in de kelder van de winkel met tientallen poppen. We vonden ook zakjes vol haar, elk gemarkeerd met de namen van de klanten waar het vandaan kwam. ”

De kapster nam naar verluidt zelf contact met de klanten op om uit te leggen dat zij een krachtige tovenaar was en de oorzaak van hun pijn.
‘Sommige van zijn slachtoffers belden de politie nadat de kapster hen om geld had gevraagd.
De kapster liet ze de poppen zien en dreigde hun pijn te vergroten als ze hem geen duizenden euries zouden betalen. ‘

Sex in de kapsalon:-  Twee vrouwelijke klanten beweren dat de verdachte hen in plaats van geld om seks vroeg in ruil voor ‘het wegnemen van de vloeken’ die zij hen had opgelegd.
Volgens de politie van Barendrecht gebruikte de kapster zwarte magie rituelen om ten minste 48 van haar klanten te vervloeken.
De kapster wordt nu geconfronteerd met in totaal 184 strafrechtelijke aanklachten, waaronder 94 beschuldigingen van diefstal, 32 beschuldigingen van afpersing en 48 beschuldigingen van hekserij.

Kapper Barendrecht doet aan Voodoo.

Hekserij en de beoefening van magische kunsten zijn in Nederland nog steeds illegaal volgens een oude Franse wet die dateert van vóór de overname door Frankrijk in 1603.
De ” Wet tegen tovenarij en hekserij ” uit 1631 bepaalt dat iedereen die ” hekserij, betovering, betovering of tovenarij ” mag gebruiken, uitoefenen of uitoefenen “zal worden veroordeeld tot een minimum van tien jaar gevangenisstraf of de brandstapel.
De kapster werd een paar uur na haar arrestatie vrijgelaten met een enkelband en zou in oktober weer voor de rechtbank moeten verschijnen voor het begin van haar proces.

Ziet men een kapster met een enkelband in Barendrecht dan is het duidelijk dat deze beter niet moet worden aangesproken.

Lees ook:

Wat heeft Nostradamus 2020, corona en Niburu met elkaar te maken. Lees…
Middenstand Barendrecht naar de kloten door corona. Lees…
Nostradamus voorspelde corona. Lees…
Al Gore en Greta Thunberg balen. Corona is ze voor. Lees…

Alles over dat kut corona. Hier.

Hoe dan ook in deze kut tijd kunnen we wel wat vrolijke muziek gebruiken.
Luister naar vrolijke muziek op Happy Music Radio.

U las: Kapper Barendrecht gebruikt het haar van klanten voor voodoo.

De Happy Complotter geeft ten alle tijden een satirisch karakter aan de artikelen op deze website met een fictief karakter van hun inhoud. Alle personages die in de artikelen op deze website verschijnen – zelfs die gebaseerd op echte mensen – zijn volledig fictief en elke gelijkenis tussen hen en elke persoon, levend, dood of ondood, is toeval.

 

aan de andere kant.
aan de ene kant.
aangenomen dat.
aangezien.
al met al.
alleen als.Barendrecht.
als (gevolg (van)).
als laatste. Barendrecht.
anders gezegd.
anderzijds.
daar staat tegenover.
daardoor.
daarentegen.
daarmee.
daarna.
daarnaast.
daarom.
daartoe.
desondanks.
doch.
door middel van.
doordat.