Sigrid Kaag Minister President.

20-02-2023 - Uiteindelijk wist D66 toch een aanzienlijke overwinning te behalen bij de verkiezingen en werd Kaag benoemd tot minister-president van Nederland. Maar de bedreigingen hielden niet op en de politieke spanningen bleven hoog. Sigrid Kaag nieuwe Minister President.
Kaag President

Sigrid Kaag nieuwe Minister President

Eerlijke verkiezingen:-

U weet dat in dit land altijd eerlijke verkiezingen plaatsvinden. Soms zit er een foutje in zoals bij de vrouw van Pieter Omtzigt.
Deze stemde op haar man maar kreeg op haar beeldscherm te zien: "bedankt voor uw stem op Hugo de Jonge".
In Nederland staan verkiezingen voor de deur en de politieke partij D66 heeft als speerpunt de verbetering van de democratie al is dit moelijk te geloven als men de opmerkingen leest van Paternotte.
Niet iedereen is echter te spreken over de partij en haar ideeen.
Sommige mensen beschouwden D66 als een slechte partij die heult met de Duivel en niet een democratie nastreeft maar de agenda van de WEF uitrolt.
Opperhoofd Sigrid Kaag, is een belangrijke figuur binnen de Nederlandse politiek en staat hoog in de peilingen om Minister President te worden.
Een tijd geleden heeft men geprobeerd om Kajsa Ollongren Minister President te maken maar deze is toch echt te vaak ziek. Tegenwoordig is zij Minister van defensie en zodoende schijt Poetin in zijn broek en kunnen we veilig gaan slapen.

Bommen en granaten:-

Kaag werd bedreigd door een groep mensen die logisch kunnen nadenken en midden in de maatschappij staan.
De bedreigingen namen toe en op een dag werd er zelfs iemand met een fakkel bij haar huis gespot.
Al snel gingen er echter geruchten rond dat Kaag de bedreigingen zelf uitgelokt zou hebben om de aandacht op haarzelf en haar partij te vestigen. Sommige mensen beweerden zelfs dat D66 helemaal niet geïnteresseerd was in het verbeteren van de democratie, maar slechts uit was op meer macht en invloed, echter was het referendum ook afgeschaft. De verkiezingen komen steeds dichterbij en de strijd tussen de verschillende politieke partijen escaleerd.
Ondanks de aanhoudende bedreigingen tegen Kaag begonnen sommige mensen zich af te vragen of het wel verstandig is om te gaan stemmen, immers staat de uitkomst al vast zo denkt men. Uiteindelijk wint D66 de verkiezingen en wordt Sigrid Kaag binnen nu en twee jaar Minister President.
De beschuldigingen van uitlokking bleven nog geruime tijd hangen en moesten worden weerlegd.

Fakkels:-

Al branden er 1.000 fakkels, bij mevrouw Kaag zal geen lichtje gaan branden dat het misschien aan haar zelf ligt. Het was een turbulente periode voor de Nederlandse politiek waarbij de verkiezingen werden overschaduwd door bedreigingen en beschuldigingen van manipulatie.
Maar echt medeleven is overbodig voor iemand met twee huizen in Zwitserland, een in Jeruzalem, een in Ramallah en een in Den Haag.(bron)

Diepenheim:-

Mensen die wanhopig zijn en demonstreren in Den Haag krijgen een knuppel in hun nek, worden tegen muren gespoten en hun benen verrot gebeten, omver gereden door busjes etc, etc, en nu Kaag op mensen met een fakkel af loopt is het schandalig?
Helaas lijkt het er in de praktijk niet op dat we in Nederland echt naar elkaar luisteren en onze verschillen overbruggen met goede gesprekken.
Ondanks de mooie woorden van Sigrid Kaag, lijkt het erop dat als je niet naar D66 luistert, zij ervoor zorgen dat je wel naar hen luistert.
Het lijkt erop dat de linkse, progressieve liberalen een plan hebben om de media te infiltreren en zo hun lot te bepalen. Maar misschien is het niet hun plan en zijn zij slechts het instrument van een duivels pact, aangestuurd door de rijken der aarde. Hoe dan ook, het lijkt erop dat D66 de laatste jaren op strategische plaatsen haar pionnen heeft weten uit te zetten.

Belastinggeld:-

Gelukkig is Sigrid erg vrijgevend naar bijvoorbeeld het Midden Oosten, Oekraine en nog een aantal landen.
Jammer voor oma drie hoog achter die zit te verkleunen van de kou en door deze stijfheid niet eens meer naar de voedselbank kan lopen.
Volgens D66 kan de verwarming wel een graadje lager.
Sigrid Kaag gefeliciteerd met uw Premierschap.

De levensgevaarlijke hond waar Kaag het over had in Diepenheim

Hond Kaag
Foto: Twitter