Isaac Newton had banden met slavenhandel. Zwaartekracht afgeschaft.

Isaac Newton

Isaac NewtonIsaac Newton: – De zwaartekracht moet worden verwijderd vanwege de banden van Sir Isaac Newton met de slavenhandel.

Aldus een woordkunstenaar in Nederland.

Sir Isaac Newton ziet de zwaartekracht verdwijnen.
Alle sporen van zwaartekracht moeten van de aarde worden verwijderd nadat werd onthuld dat Sir Isaac Newton historische banden had met slavenhandel.

Woke-wetenschapper, Dr. Simon Williams, zei: Het is misschien niet zo algemeen bekend als het zou moeten zijn dat Newton een absolute shitload aan geld verloor door te investeren in de beruchte South Sea Bubble, gedurende welke tijd de South Sea Company in slavernij handelde.

Ondanks dat Newton’s Theory of Universal Gravitation een van de belangrijkste ontdekkingen aller tijden is -is het misschien het beste dat we de zwaartekracht helemaal annuleren, dus we hoeven ons niet ongemakkelijk te voelen en constante herinneringen aan de mensen die investeerden in slavernij terwijl ze op de grond vastzaten.

Isaac Newton:-

Het lijkt erop dat het heel goed is om al zijn werk, inclusief zijn universele zwaartekrachtwetten, te annuleren om deze gruwelijke banden met zo’n verachtelijke handel in menselijke ellende te corrigeren.

De wetenschapper, professor Eleanor Gay, zei: ‘Zou het niet veel logischer zijn om misschien zijn ridderschap van hem af te nemen of zoiets? Of misschien, weet je, maak je er niet teveel zorgen over, aangezien hij slechts een investeerder was? ‘

De zwaartekracht zal vanaf deze avond worden afgeschaft, waarna alles en iedereen zal rondzweven totdat onze spieren wegkwijnen, kort daarna gevolgd door het instorten van alle hemellichamen terwijl Einsteins relativiteitstheorie nietig wordt.

Lees ook:
Marco Borsato en moeder Mary opgeschrikt door inbraak in villa, inbreker op zoek naar sex opblaaspoppen.
Wat heeft Nostradamus 2020, corona en Niburu met elkaar te maken. Lees…
Middenstand Barendrecht naar de kloten door corona. Lees…
Nostradamus voorspelde corona. Lees…
Al Gore en Greta Thunberg balen. Corona is ze voor. Lees…

Alles over dat kut corona. Hier.

Hoe dan ook in deze kut tijd kunnen we wel wat vrolijke muziek gebruiken.
Luister naar vrolijke muziek op Happy Music Radio.

De Happy Complotter geeft ten alle tijden een satirisch karakter aan de artikelen op deze website met een fictief karakter van hun inhoud. Alle personages die in de artikelen op deze website verschijnen – zelfs die gebaseerd op echte mensen – zijn volledig fictief en elke gelijkenis tussen hen en elke persoon, levend, dood of ondood, is toeval.

Volg ons op Facebook.

 

aan de andere kant.
aan de ene kant.
aangenomen dat.
aangezien.
al met al.
alleen als.Barendrecht.
als (gevolg (van)).
als laatste. Barendrecht.
anders gezegd.
anderzijds.
daar staat tegenover.
daardoor.
daarentegen.
daarmee.
daarna.
daarnaast.
daarom.
daartoe.
desondanks.
doch.
door middel van.
doordat.