Door corona werkloos geworden man blaast ING automaat Middenbaan op

ING Bank Barendrecht

Radio Barendrecht
ING automaat MiddenbaanDoor corona werkloos geworden man blaast ING automaat Middenbaan op:- Eerder vandaag werd een door de corona werkloos geworden vrachtwagenchauffeur in Barendrecht gearresteerd nadat hij met een handgranaat had geprobeerd de geldautomaat van de ING Bank aan de middenbaan op te blazen.
Koos. W, die tweedegraads verwondingen opliep, werd door de politie in Barendrecht gevraagd waarom hij in godsnaam met een handgranaat in een geldautomaat zou willen opblazen.
Hij antwoordde dat hij van plan was een tuinschop te gebruiken, maar hij vergat dat hij die vorige maand aan zijn buurman had uitgeleend.

De man zei dat het enige dat hij in zijn vrachtwagen had, een Jack-in-the-Box-drinkbeker van piepschuim was, een bowlingbal, een paar door de overheid uitgegeven handboeien en een herdenkings handgranaat uit de dumpshop.

Hij vertelde de arresterende agenten dat hij al snel besefte dat hij misschien in plaats daarvan met de bowlingbal had moeten proberen om de automaat te vernielen.
Gelukkig is er geen buit vrijgemaakt omdat de ING bank aan de Middenbaan al weken dicht is zodat klanten merken hoe klantvriendelijk de ING Bank is in Barendrecht.

U las: ING automaat Middenbaan bijna opgeblazen.

Lees ook:
Marco Borsato en moeder Mary opgeschrikt door inbraak in villa, inbreker op zoek naar sex opblaaspoppen.
Wat heeft Nostradamus 2020, corona en Niburu met elkaar te maken. Lees…
Middenstand Barendrecht naar de kloten door corona. Lees…
Nostradamus voorspelde corona. Lees…
Al Gore en Greta Thunberg balen. Corona is ze voor. Lees…

Alles over dat kut corona. Hier.

Hoe dan ook in deze kut tijd kunnen we wel wat vrolijke muziek gebruiken.
Luister naar vrolijke muziek op Happy Music Radio.

De Happy Complotter geeft ten alle tijden een satirisch karakter aan de artikelen op deze website met een fictief karakter van hun inhoud. Alle personages die in de artikelen op deze website verschijnen – zelfs die gebaseerd op echte mensen – zijn volledig fictief en elke gelijkenis tussen hen en elke persoon, levend, dood of ondood, is toeval.

Volg ons op Facebook.

 

aan de andere kant.
aan de ene kant.
aangenomen dat.
aangezien.
al met al.
alleen als.Barendrecht.
als (gevolg (van)).
als laatste. Barendrecht.
anders gezegd.
anderzijds.
daar staat tegenover.
daardoor.
daarentegen.
daarmee.
daarna.
daarnaast.
daarom.
daartoe.
desondanks.
doch.
door middel van.
doordat.