GroenLinks steunt alweer de coalitie en blokkeren debat zwarte stukken.

GroenLinks steunt:- Dankzij Groen(s)Links, u weet de partij die met de grootste muil vooraan staat, maar dan toch de coalitie weer steunt

ANKO

GroenLinks steuntHypocriet:- Dankzij Groen(s)Links, u weet de partij die met de grootste muil vooraan staat, maar dan wederom toch de coalitie steunt hoeft staatssecretaris Menno Snel van Financiën voorlopig niet in de Kamer te verschijnen om zich te verantwoorden.
Dit zou normaal gesproken de juiste weg zijn om uitleg te geven over de zwartgelakte dossiers die gedupeerde ouders van de toeslagenaffaire hebben gekregen.

 

De Belastingdienst heeft in de persoonlijke dossiers die zij naar gedupeerden van de toeslagenaffaire heeft gestuurd hele pagina’s zwartgelakt.

Nog ff iets tussendoor dat niet uit te leggen is:- Dus de landbouw mag niet staken van de supermarkten? Maar de supermarkten mogen wel stunten over de ruggen van de boeren…En de agrarische sector uitmelken? In welk land leven we toch?

Zo nu weer verder…

‘Men kan niets lezen jonghuuu, helemaal zwart gemaakt met een dikke stift, jonguhhh..’
Dit is ronduit schandalig maar past wel in een bananenland zoals Nederland inmiddels is verworden.
Het waren 400 mooie jaren.
GroenLinks steunt ideeën die niet stroken met de waarheid.
Neem bijvoorbeeld elektrisch rijden, hier zijn batterijen voor nodig.
Grondstof hiervoor is ‘Kobalt’.
Dit groeit niet aan een boom maar wordt gedolven door kleine kinderen in een ‘Kobaltmijn‘. Lees meer

“Levensduur van uw batterij stijgt, die van Congolees kind daalt”.

GroenLinks steunt rijden op een accu:

Wereldwijd neemt de vraag naar kobalt razendsnel toe.
Maar de gezondheid van de Congolese kinderen op en rond de artisanale kobaltmijnen lijdt onder die populariteit.
Een onderzoek van de KU Leuven en de universiteit van Lubumbashi brengt harde cijfers over de gezondheidsimpact van de artisanale ontginning op een erg kwetsbare bevolkingsgroep.
Hier staat GroenLinks niet bij stil.
Maar goed verder met de belastingdienst.
Armoede BarendrechtIn de armoede:- Doordat de belastingdienst sommige mensen behandelden als criminelen die daardoor gingen scheiden, werkeloos werden, huis moesten verkopen, in de schuldsanering en kinderen kwijt zijn is er niemand die hiervoor te verantwoording wordt geroepen.
Dit is zo langzamerhand een ‘standaard’geworden in dit land.
Regeringspartijen VVD, CDA, D66, en ChristenUnie blokkeerden vanmiddag het verzoek om nog voor de kerst een debat te houden.
Ook GroenLinks wil wachten terwijl onze grote vriend Yasser Feras Klaver toch vaak tegendraads is bij de interruptie-microfoon. Dit is maar voor de Bühne

Joe en Dulce: – Zelf twee gedupeerde ouders van de toeslagenaffaire – beginnen een crowd fund actie voor slachtoffers die nu nog in de ellende zitten door de belastingdienst te helpen.
Om hun kinderen een mooie kerst te geven. Help mee, dat kan hier.

Overigens:- Premier Mark Rutte heeft, toen hij tussen 2006 en 2010 fractieleider van de VVD was, reiskostenvergoeding ontvangen terwijl hij vaak gebruik kon maken van een auto met chauffeur van zijn partij.
Terugbetalen wil hij echter niet.
Maar goed, VVD he!!! Lees maar…

Ook leuk feitje dat milieu mensjes onder ons niet zal bevallen:

Afkoeling aarde:- Doordat er veel stof hoog de atmosfeer in wordt geblazen, kunnen vulkaanuitbarstingen een sterk verkoelend effect hebben.
Zie uitbarsting van de Tambora. “Het jaar dat op de eruptie volgde, 1816, is de geschiedenis ingegaan als het jaar zonder zomer”.
Lees meer op de betrouwbare Wikipedia.
Lees ook: Coalitie Barendrecht neemt wandeling in Rivierenbuurt .
Lees ook: De lege boot aan De Oude Maas in Barendrecht.
Lees ook: Barendrecht is geld kwijt aan Ouderen Barendrecht.
Nieuwe omroep Boobs niet welkom in medialand.