3 oktober 2022

Nieuws, media en internetradio

Nieuwsfeiten, DAB+, radio en internet.

GroenLinks Barendrecht waarschuwt: ‘Roze koeien met uitsterven bedreigd’.

fgfggfg
0 0
Read Time:2 Minute, 55 Second

GroenLinks Barendrecht.GroenLinks Barendrecht:- De populatie roze koeien in de wereld zou al in 2028 kunnen uitsterven en het is niet verwonderlijk dat mensen de schuld krijgen, volgens een nieuwe studie uitgevoerd door het Innovation Center for GreenLeft.
Een nauwe neef van de bruine koe, roze koeien werden voor het eerst ontdekt in de jaren ’50 tijdens de opkomst van kernenergie. “Roze koeien zijn in wezen een bijproduct van kernenergie”, legt Dr. F. Klaver, hoofdonderzoeker van de studie, uit.
“Toen op het platteland kerncentrales begonnen op te duiken, had je een aanzienlijke populatie bruine melkkoeien die, als gevolg van langdurige blootstelling aan matige stralingsniveaus, veranderden in roze koeien.”
In Zwitserland kregen de koeien een andere kleur en heeft de lokale bevolking gretig gebruikt gemaakt van de situatie. De chocoladeverkoop ging in Zwitserland drastisch omhoog.

 

In tegenstelling tot bruine koeien die chocolademelk produceren , staan ​​roze koeien bekend om de productie van aardbeimelk, een verfrissende zuiveldrank die sinds de oprichting eind jaren vijftig steeds populairder is geworden.

De consumptie van aardbeienmelk is de belangrijkste drijfveer achter de aanstaande uitsterving van de roze koeienpopulatie, zei dr. Klaver, die uitlegde dat vanwege de aanwezigheid van straling het proces van het extraheren van aardbeienmelk uit roze koeien doorgaans wordt uitgevoerd in een sterk gecontroleerde omgeving waar het risico op blootstelling aan straling tot een minimum wordt beperkt.

Wetenschappers van GroenLinks Barendrecht zeggen dat langdurige blootstelling aan straling, in combinatie met rigoureuze melkwinningsmethoden, de gemiddelde levensduur van de roze melkkoe heeft teruggebracht tot iets minder dan drie jaar.

GroenLinks Barendrecht.

Terwijl bruine koeien tijdens hun leven gemiddeld meer dan driehonderdvijftigduizend glazen chocolademelk produceren, produceren roze koeien doorgaans minder dan de helft  legt B. Harms uit, een melkveehouder nabij de gemeente Borsele.

Hij is een van de de eerste Nederlandse boeren die gebruik maakten van de aardbeienmelkindustrie.

Harms was een groot voorstander van kernenergie en vertelde deze website dat  hij in 1975 aardbeienmelk verkocht aan Nestlé – twee jaar nadat de nabijgelegen kerncentrale van Borssele operationeel werd.

Sinds de sluiting van de fabriek in december  zei Harms echter dat het bedrijf een dip heeft gekregen. “We zien elk jaar minder en minder roze koeien geboren worden”, zei hij. De reden is volgens Harms een wereldwijde verspreiding  van bijvoorbeeld G5 netwerken in combinatie met een platte aarde…

Wij als samenleving moeten de voordelen van kernenergie omarmen.

Het is tenslotte veiliger en veel efficiënter dan het alternatief ”, betoogde Harms. “Anders zal de productie van aardbeienmelk zoals we die kennen niet langer duurzaam zijn.”

U las een onderwerp over GroenLinks Barendrecht.
Lees ook:

Wat heeft Nostradamus 2020, corona en Niburu met elkaar te maken. Lees…
Middenstand Barendrecht naar de kloten door corona. Lees…
Nostradamus voorspelde corona. Lees…
Al Gore en Greta Thunberg balen. Corona is ze voor. Lees…

Alles over dat kut corona. Hier.

Hoe dan ook in deze kut tijd kunnen we wel wat vrolijke muziek gebruiken.
Luister naar vrolijke muziek op Happy Music Radio.

De Happy Complotter geeft ten alle tijden een satirisch karakter aan de artikelen op deze website met een fictief karakter van hun inhoud. Alle personages die in de artikelen op deze website verschijnen – zelfs die gebaseerd op echte mensen – zijn volledig fictief en elke gelijkenis tussen hen en elke persoon, levend, dood of ondood, is toeval.

 

aan de andere kant.
aan de ene kant.
aangenomen dat.
aangezien.
al met al.
alleen als.Barendrecht.
als (gevolg (van)).
als laatste. Barendrecht.
anders gezegd.
anderzijds.
daar staat tegenover.
daardoor.
daarentegen.
daarmee.
daarna.
daarnaast.
daarom.
daartoe.
desondanks.
doch.
door middel van.
doordat.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %