Griep in Barendrecht? Meer fastfood, meer sex en je bent snel weer beter.

Barendrechtse professor Elisabeth de Nat legt uit:- ‘Slik veel zaad bij griep en voel je goed’ bij griep en verkoudheid…

Professor

Griep in BarendrechtGriep in Barendrecht:- Volgens professor Elisabeth de Nat, van Eat More Food in Barendrecht is ‘fastfood als je ziek bent beter dan een salade met tomaat, komkommer, sla, noten en misschien wel vogelzaad’.
Dat klinkt wellicht gek, maar de hoogleraar legt het allemaal uit in haar boek ‘Slik veel zaad bij griep en voel je goed’.
Buiten het feit dat men goed kan fluiten kun je als vrouw ook goed op een stokkie zitten en dit is weer prettig voor de man , aldus Elisabeth.

Voedingsadvies:-

‘Ondervoeding ontstaat als iemand langere tijd minder energie of voedingsstoffen binnen krijgt dan nodig is om gezond te blijven’, schrijft het Nederlandse Voedingscentrum.

Wie al griep heeft is tijdelijk niet in staat om bepaalde voeding op te nemen, en wordt zo mogelijk nog zieker.

Professor
Professor Elisabeth de Nat

Griep in Barendrecht:-  Er komt een vorm van ondervoeding indien de griep doorzet, dat inhoudt dat we selectief bepaalde voedingsstoffen opnemen en andere links laten liggen.
Bij ondervoeding heeft iemand een tekort aan energie of voedingsstoffen.
Bij bijvoorbeeld een vrouw in Barendrecht houdt dit in dat ze een tekort aan zaad heeft elk soort zaad is afdoende.( Zie hier)
Dat leidt vervolgens tot een lager gewicht en het slechter functioneren van het lichaam.

Dit komt vooral door de afname van de spiermassa en een tekort aan eiwitten, essentiële vetzuren, vitamines en mineralen’, weet het Voedingscentrum.

Chiazaad kan een positieve bijdrage leveren aan je gezondheid als vrouw, want deze kleine zwarte zaadjes bevatten veel van de bouwstoffen die we dagelijks nodig hebben.
Duizenden jaren geleden wisten ze het al, zaad is goed voor je.

 

Daarbij kan het je ook helpen bij het stabiliseren van je bloedsuikerspiegel en kunnen je darmen er ook blij van worden. Eet om de paar dagen een eetlepel gemalen chiazaad.
Er valt volgens professor Elisabeth de Nat onderscheid te maken tussen gezonde voeding in een preventieve fase en bij een ziektegeval.
Wie die redenatie volgt, kan dus concluderen dat een hamburger met kaas – eten dat vetten, suikers en eiwitten bevat – gezonder kan zijn dan een salade met tomaat.

Behoefte vullen

Professor Elisabeth de Nat: ,,Als je gezond bent, heb je per dag gemiddeld zo’n 20 à 25 kilocalorieën per kilo lichaamsgewicht nodig.Wanneer je ziek bent, stijgt dat naar 30 kilocalorieën of 1,3 à 1,5 gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht per dag.
Voor iemand die 166 kilo weegt, komt dat neer op zo’n  254 gram eiwitten per dag en 5 kg. Chiazaad.’’
Het blijft natuurlijk de vraag of je hoofd, en je maag, wel naar zo’n vette hap staan.
Griep in Barendrecht:- Misschien is eten wel het laatste waar je aan wilt denken.

Door: Cor du Roy.