Femke Halsema exit? Lodewijk Asscher burgemeester van Amsterdam.

Femke Halsema:- “Als je bij verkrachting en moord bosjes kapt, bij plof kraken pinautomaten laat verdwijnen gaat het niet goed.

Femke

Oud fractie voorzitter GroenLinks.

Lodewijk Asscher opvolger Femke
Foto: Twitter

Femke Halsema:- “Als je bij verkrachting en moord bosjes kapt, bij plof kraken pinautomaten laat verdwijnen kan Halsema wel meer doen om de criminaliteit in haar stad te beteugelen.
Waarom laat ze niet alle omaatjes uit de stad zetten om straatovervallen te voorkomen.”
Weldenkende mensen snappen dan dat het verwijderen van pinautomaten van de straat leidt tot meer over straat wandelende oude vrouwtjes en dat juist in Amsterdam de kans dan groter is dat die worden overvallen, verkracht en/of aan het mes geregen.
Wat zou dan logisch en noodzakelijk zijn om die oude vrouwtjes te beschermen?

Helaas is een ‘linkse’ denkwijze anders dan een gemiddeld burger.

De vergelijking met Amerikaanse steden dringt zich op.
Bijvoorbeeld San Francisco en Baltimore waar door het  linkse bestuur volgens de media aldaar, het leven er niet beter op is geworden.
Deze zijn zo met het milieu bezig dat het lijkt alsof de rest er niet meer toe doet.
Sinterklaas heeft ons genept:- Wat ook erg is dat we er na 40 jaar achter komen dat het paard van Sinterklaas eigenlijk zwart is.

Dit is te zien in het ‘Sinterklaasjournaal’.
Het paard zou elke dag worden wit geverfd door een ‘verf Piet’.

Maar goed verder met Halsema:-  Owhhh, nee nog ff dit: Wat gaat JERRY AFRIYIE van KOZP de rest van het jaar doen en haalt ‘ON‘ de 50.000 leden?
Hmmm, nu wel verder met ons Femke.
Kan Halsema het allemaal wel aan? Aanranders liggen in de bosjes te wachten op meisjes, dus bosjes weg, plof kraken in de nacht dus geldautomaten weg, wát voor een beleid is dit, er moeten veiligheidsmaatregelen genomen worden, niet het doelwit weghalen.

Lodewijk Asscher:-

Is dit de reden waarom de PVDA aan de stoelpoten van deze groene rakker zit te zagen?
Lodewijk Asscher staat open voor het burgemeesterschap van Amsterdam. „Dat lijkt dat me leuk”, zegt de fractievoorzitter van de PvdA in de voetbalpodcast Kick-Off van De Telegraaf. Luister hier.
Niet een ieder blij, voor velen is Asscher de reden dat men als werkgever het personeel geen vast dienstverband meer geeft.

Transitievergoeding:- Door zijn arbeidswet zit de ondernemer met een groot probleem (Lees) (Hier ook) indien deze zijn onderneming wilt stoppen. Maar goed dat zal de gemiddelde Barendrechter een worst wezen.
Vele Amsterdammers reageren positief en zien de huidige burgemeester Femke Halsema liever verdwijnen aldus ‘De Telegraaf’.
Als Halsema het bijltje erbij neergooit is het de zoveelste zogenaamde powervrouw die er alleen zit omdat ze een poes heeft en niet de kwaliteiten.

Binnenkort krijgt Utrecht ook een nieuwe burgemeester.

Door Cor Du Roy.