Energierekening huishoudens Barendrecht worden vaak niet betaald.

Met kerst in de kou:- Mensen die de energierekening niet kunnen betalen, dreigt te verdubbelen ook hier in de gemeente Barendrecht.
Hulp is vrijwel niet aanwezig omdat het lijkt dat de prioriteit niet bij deze mensen ligt maar in het toewijzen van huurwoningen en dan niet de Barendrechtse jongeren.

Barendrecht CO2

Energierekening huishoudens Barendrecht worden vaak niet betaald.

Energierekening BarendrechtMet kerst in de kou:- Mensen die de energierekening niet kunnen betalen, dreigt te verdubbelen ook hier in de gemeente Barendrecht.

Dit alles door de idiote ideeën van onze ‘groene vrienden’ betreffende CO2, stikstof, PEFAS en meer van dat soort ongein.
Hulp is vrijwel niet aanwezig omdat de prioriteit van de gemeenten niet bij deze mensen ligt. Deze zijn bezig met gesubsidieerde fietspaden en rotondes aan te leggen en in het toewijzen van huurwoningen en dan niet aan de Barendrechtse jongeren.
Deze jongeren kunnen sowieso onmogelijk een woning krijgen in de gemeente Barendrecht.

Onderzoek:- Op basis van een onderzoek van bureau Ecorys blijkt dat ruim 650.000 huishoudens hun maandelijkse energierekening niet of nauwelijks kunnen betalen.

Deze groep Nederlanders wordt de komende tien jaar fors groter nu Nederland ernaar streeft alle woningen van het gas af te halen, is de conclusie van dit onderzoek.

Volgens Al Gore waren we in 2013 allemaal verzopen, u ziet: Het valt wel mee…

 

Onderzoekers berekenden dat in 2030 maar liefst 1,5 miljoen huishoudens met moeite de kosten voor elektriciteit kunnen opbrengen.

Hier hebben daklozen geen last van. Zou dit een bepaalde strategie zijn?

Ook gaat uiteraard de ziektepremie in januari 2020 uiteraard weer omhoog net zoals de huur, brandstof, boodschappen en gemeentelijke heffingen.

De linkse media is drukdoende om te kijken hoe dit weer in de schoenen van Trump of Poetin te schuiven.

energierekening""
Dit logo kost 200.000 euri.
Foto: ad.nl

Onzinlogo:- We kunnen beter geld uitgeven aan een of ander Nederlands logo van 200.000 euri, veel belangrijker dan een Nederlander die aan het gas ligt.

Tweehonderdduizend euro, zelfs een kind van drie kan zoiets maken.
Negen jaar Rutte heeft de Nederlander doen wegkwijnen.