China corona

Chinezen vreten alles.

CoronavirusCoronavirus doden:- Opmerkelijk is dat er in een gigantisch land als China, slechts 3000 mensen zijn overleden aan het coronavirus?
Daarbij zijn er sinds de corona uitbraak ruim 21 miljoen minder mobiele gebruikers in China.
Het aantal Chinese gsm-gebruikers is de afgelopen drie maanden met 21 miljoen gedaald, meldden de autoriteiten van Peking op 19 maart.
Sterfgevallen als gevolg van het corona-virus hebben mogelijk bijgedragen aan het hoge aantal sluitingen van accounts.
Mobiele telefoons zijn een onmisbaar onderdeel van het leven in China.

Alles digitaal:- In China is het digitaliseringsniveau erg hoog.
Mensen kunnen niet overleven zonder een mobiele telefoon, ‘vertelde Tang Jingyuan, een in de VS gevestigde commentator van Chinese zaken, op 21 maart aan The Epoch Times.’
Komt hier ook;- Omgaan met de regering voor pensioenen en sociale zekerheid, treinkaartjes kopen, winkelen … wat voor mensen dan ook willen doen, moeten ze mobiele telefoons gebruiken.
Het Chinese regime vereist dat alle Chinezen hun mobiele telefoon gebruiken om een ​​gezondheidscode te genereren.

Alleen met een groene gezondheidscode mogen Chinezen nu in China verhuizen.
Het is onmogelijk voor iemand om zijn mobiel op te zeggen. 

China heeft op 1 december 2019 verplichte gezichtsscans geïntroduceerd om de identiteit te bevestigen van de persoon die de telefoon heeft geregistreerd.
Al op 1 september 2010 eiste China dat alle gsm-gebruikers telefoons registreren met hun echte identificatie, waardoor de staat de spraak van mensen kan controleren via zijn grootschalige controlesysteem.

Totale bankcontrole:- 

Bovendien worden de bankrekeningen en socialezekerheidsrekeningen van Chinese mensen gebundeld met hun mobiele abonnementen; apps op Chinese telefoons controleren simkaarten in de database van de staat om er zeker van te zijn dat het nummer van de gebruiker is.
Peking lanceerde op 10 maart voor het eerst gezondheidscodes voor mobiele telefoons.

Alle mensen in China moeten een mobiele telefoon-app installeren en hun persoonlijke gezondheidsinformatie registreren.
Vervolgens kan de app een QR-code genereren, die in drie kleuren wordt weergegeven, om het gezondheidsniveau van de gebruiker te classificeren.
Rood betekent dat de persoon een besmettelijke ziekte heeft, geel betekent dat de persoon er een heeft en groen betekent dat de persoon dat niet heeft.
Peking beweerde dat de gezondheidscodes bedoeld zijn om de verspreiding van het CCP-virus, algemeen bekend als het nieuwe coronavirus, te voorkomen.

Daling telefoons:- Het aantal gebruikers van mobiele telefoons daalde van 1,600957 miljard tot 1,579927 miljard, een daling van 21,03 miljoen.

Het aantal vaste gebruikers daalde van 190,83 miljoen naar 189,99 miljoen, een daling van 840.000.
De daling van het aantal vaste gebruikers in 2020 kan te wijten zijn aan de landelijke quarantaine in februari, waarin kleine bedrijven werden gesloten.
Maar de afname van gebruikers van mobiele telefoons kan niet op deze manier worden verklaard.
Volgens de bedrijfsgegevens van alle drie de Chinese gsm-providers zijn de gsm-accounts in december 2019 gestegen, maar in 2020 sterk gedaald.
China Mobile is de grootste aanbieder en bezit ongeveer 60 procent van de Chinese mobiele-telefoonmarkt.

Coronavirus:-

Het meldde dat het in december 2019 3,732 miljoen meer accounts kreeg, maar 0,862 miljoen verloor in januari 2020 en 7,254 miljoen in februari 2020.
De prestaties van China Mobile in dezelfde maanden in 2019 waren duidelijk anders; in januari 2019 en 2,491 miljoen meer in februari 2019.
China Telecom is de op één na grootste aanbieder en heeft ongeveer 21 procent van de markt in handen.

Het bereikte 1,18 miljoen gebruikers in december 2019, maar verloor 0,43 miljoen gebruikers in januari 2020 en 5,6 miljoen gebruikers in februari 2020.
In 2019 behaalde het 4,26 miljoen in januari en 2,96 miljoen in februari.
China staat toe dat elke volwassene maximaal vijf mobiele nummers aanvraagt. Sinds 10 februari hebben de meeste Chinese studenten online lessen gevolgd met een mobiel nummer omdat hun school de opdracht kreeg gesloten te blijven. De accounts van deze leerlingen staan ​​onder de naam van hun ouders, wat betekent dat sommige ouders in februari een nieuw mobielaccount moesten openen.

De cijfers analyseren:-

De grote vraag is of de dramatische daling van mobiele-telefoonaccounts de sluiting van de rekening weerspiegelt van degenen die zijn overleden als gevolg van het CCP-virus.
Het is mogelijk dat sommige arbeidsmigranten eerder twee mobiele nummers hadden.

De ene komt uit hun geboorteplaats en de andere komt uit de stad waar ze werken.

In februari sluiten ze misschien het nummer in de stad waar ze werken omdat ze daar niet heen konden.

Doorgaans zouden migrerende werknemers in januari voor het Chinese Nieuwjaar naar hun geboortestad zijn gegaan, en dan hadden reisbeperkingen hen ervan weerhouden terug te keren naar de stad waar ze een baan hadden.
Omdat er echter een maandelijkse basisvergoeding is voor het aanhouden van een gsm-account in China, hebben de meeste migrerende werknemers – de laagste inkomensgroep – waarschijnlijk maar één gsm-account.

Volgens het Chinese Nationale Bureau voor de Statistiek had China vanaf april 2019 288,36 miljoen migrerende werknemers.
Op 17 maart zei Meng Wei, woordvoerder van de Chinese Commissie voor Nationale Ontwikkeling en Hervorming, tijdens een maandelijkse persconferentie in Peking dat alle provincies, behalve Hubei, meldden dat meer dan 90 procent van hun bedrijven hun activiteiten hervatten.

In Zhejiang, Shanghai, Jiangsu, Shandong, Guangxi en Chongqing hervatten bijna alle bedrijven de productie.

Corona Italie:- Een vergelijking met de situatie in Italië suggereert ook dat het Chinese dodental aanzienlijk te weinig wordt gerapporteerd over het Coronavirus.
Italië heeft soortgelijke maatregelen genomen als die welke door het Chinese regime worden toegepast.
Het dodental van het CCP-virus in Italië van 4.825 vertaalt zich in een sterftecijfer van 9 procent.
In China, waar een veel grotere populatie aan het virus werd blootgesteld, vertaalde het gerapporteerde dodental van 3265 zich in een sterftecijfer van slechts 4 procent, minder dan de helft in Italië.

Hubei:-

Activiteiten in het epicentrum van de uitbraak van de provincie Hubei lijken in tegenspraak met het gerapporteerde dodental in China.
De zeven uitvaartcentra in de stad Wuhan zouden eind januari 24 uur per dag, zeven dagen per week verbrand zijn.
De provincie Hubei heeft sinds 16 februari 40 mobiele crematoren gebruikt, die elk vijf ton medisch afval en lichamen per dag kunnen verbranden.
Bij gebrek aan gegevens is het echte dodental in China een mysterie.
De annulering van 21 miljoen mobiele telefoons levert een gegevenspunt op dat suggereert dat het werkelijke aantal mogelijk veel hoger is dan het officiële nummer.

Lees ook:

Persconferentie Rutte van 21 april 2020.

Wat heeft Nostradamus 2020, Coronavirus en Niburu met elkaar te maken. Lees…
Middenstand Barendrecht naar de kloten door corona. Lees…
Nostradamus voorspelde Coronavirus. Lees…
Al Gore en Greta Thunberg balen. Corona is ze voor. Lees…
Hoe dan ook in deze kut tijd kunnen we wel wat vrolijke muziek gebruiken.
Luister naar vrolijke muziek op Happy Music Radio.

 

aan de andere kant.
aan de ene kant.
aangenomen dat.
aangezien.
al met al.
alleen als.
als (gevolg (van)).
als laatste.
anders gezegd.
anderzijds.
daar staat tegenover.
daardoor.
daarentegen.
daarmee.
daarna.
daarnaast.
daarom.
daartoe.
desondanks.
doch.
door middel van.
doordat.
dus.