3 oktober 2022

Nieuws, media en internetradio

Nieuwsfeiten, DAB+, radio en internet.

Corona onzin:- RIVM. Corona doden half jaar geleden vandaag opgeteld.

Mondkapjesplicht

Foto:Anna Shvets

0 0
Read Time:6 Minute, 29 Second
Corona onzin:- RIVM
Zweden doet het beter als wij zonder maatregelen. Ook in de grote steden.

Corona onzin:- RIVM. Corona doden van half jaar geleden vandaag opgeteld. Waarom angst zaaien.
RIVM meldt 38 doden. Maar daar zitten er wel 21 bij die al 5 maanden dood zijn!

Even vooraf. Nog voordat dit verschrikkelijke virus zijn intrede deed werden er op de Nederlandse IC’s meer dan vijftien(15) mensen opgenomen met longklachten.

Ff tussendoor:- Ook is nu duidelijk dat Jos B naar alle waarschijnlijkheid niet de moordenaar is van Nicky verstappen.
Hoe dna van Jos B. aan de binnenkant van Nicky’s onderbroek is gekomen blijft een raadsel maar dat vragen we aan een VVD-er die heeft overal antwoord op!

 

Verder met dat levensgevaarlijke virus berichtgeving;- Het is altijd laguhhh dat de VVD samen met de Partij van de Arbeid de zorg kapot bezuinigd hebben en er nu een zogenaamde crisis ontstaat in de zorg. Te kort aan IC bedden en vakkundig personeel.
Iedereen kan nu Baudet weer aanvallen, maar bedenk dan wel, dat onze gezondheidszorg de weinige plekken op IC’s het tekort aan personeel gesloopt is door VVD en PVDA. 70.000 zorgmedewerkers ontslagen!
Daar betalen we nu de prijs voor. Maar goed…

Waarom vermelden het RIVM niet gewoon, dat 21 van de 38 zijn al voor half april overleden zijn, namelijk 1 op 8 augustus en de overige 16 ook niet in de afgelopen 24 uur, maar over de afgelopen 3 weken? Dat is iets duidelijker. De Volkskrant is al veelvuldig op dit soort onheilspellende praktijken gewezen door vele Twitteraars.
Redacteuren als M. Keulemans en X. Van Uffelen vinden dit prima journalistiek om deze cijfers te gebruiken. Waarom, om zo het Nederlandse volk angst in te boezemen.
De media, blijken keer op keer het niet zo nauw te nemen met de feiten.

Makke schapen:- Nederlanders zijn geen Geuzen meer, maar makke schapen die zich in slaap laten sussen door Panem et Circenes, brood(baantje/uitkering)en spelen(banale SBS6, RTL4 reality TV of staatspropaganda via NPO).

 

Straks heeft een basisschool leraar klas 3 alle macht in handen. Hitler zou jaloers zijn op die “prestatie”. 

 

Vorige week recordaantal mensen getest bij GGD

Afgelopen week zijn bij de GGD 207.670 mensen getest op het coronavirus. Dat is een recordaantal.
Een week eerder waren het nog 192.255 mensen. En in de eerste week van juni, toen de GGD met testen begon, waren het er 49.228.
In totaal zijn nu 1.957.247 testen uitgevoerd bij de GGD.

Conclusie: ‘Hoe meer testen des te meer besmettingen’.

Corona onzin:- RIVM. Journalistiek en bijhorend onderzoek zijn afgeschaft, ze sturen nu alleen door wat ze hapklaar aangereikt krijgen.
Hugo de Jonge die het bedrijf van Ali B dik €60.000,- betaald om de jeugd te wijzen op het levensgevaarlijke corona virus. In ruil hiervoor maakt Ali een promotiefilmpje voor Hugo.

Kuttest:- Als van Dissel nu ook zelf toegeeft dat die pcr test niet accuraat is en niets zegt over het feit of dat iemand daadwerkelijk besmet is, hoe kunnen we dan überhaupt met zekerheid vaststellen dat deze mensen met Corona zijn overleden?
Ja maar feiten….. De hysterie moet in stand blijven… Het RIVM is uitmuntend in gebrekkige statistieken. Wie is bijvoorbeeld genezen van Corona, van de positief geteste, hoeveel testen ook de 2e keer positief of negatief en na hoelang?
Sensatie verkoopt.

Het probleem is dat een krant een bedrijf is en niet als doel heeft goede journalistiek te bedrijven maar gewoon keihard geld verdienen.
Daarnaast afhankelijk van advertenties dus kunnen ze niet iets radicaal zeggen uit angst voor verlies van adverteerders.
Als er geld naar influencers gegaan is, waarom dan al niet eerder en / of nog steeds naar gewone media?
Zielig hoopje journalistiek in Nederland, hier moet nodig de bezem doorheen.
Gek hè dat mensen de media niet meer vertrouwen.

Elvis Presley
Elvis overleed waarschijnlijk aan corona.

Zweden:- In het nuchtere Zweden is bewust niet gekozen voor een lockdown, maar is aangestuurd op groepsimmuniteit – een ideetje dat ook heel even werd geopperd door premier Rutte bij het begin van de crisis, maar dat hij snel weer inslikte (waarom?) – en je zou je kunnen afvragen, heeft het gewerkt? Ik durf niet helemaal op de media te vertrouwen, maar er zijn inderdaad berichten dat de coronacrisis in Zweden voorbij is.
De Zweedse autoriteiten sluiten een tweede golf niet uit. Maar sommige deskundigen zien het er niet meer van komen.
“Er zijn aanwijzingen dat de Zweden een mate van immuniteit hebben bereikt die, in combinatie met andere maatregelen, genoeg is om de ziekte onder ­controle te houden,” zei de Deense hoogleraar biocomplexiteit Kim Sneppen afgelopen week in de krant Politiken.
Hoeveel Zweden nu ­immuun zijn, is echter niet bekend.

 

 

 

Einde onafhankelijk nieuws:- Minister De Jonge kondigt aan dat kabinet vanaf volgend jaar ongewenste meningen van social media gaat halen.

Kan nog erger:- Het Lagerhuis van de Australische staat Victoria heeft een voorstel van premier Daniel Andrews om burgers die de extreem strenge corona regels overtreden, of meningen verkondigen die de overheid ‘complottheorieën’ noemt, voor onbepaalde tijd in ‘faciliteiten’ – oftewel concentratiekampen – op te sluiten, aangenomen.

Ook in Groot Brittannië grijpt de totalitaire tirannie van premier Boris Johnson steeds harder in door het leger te gaan inzetten tegen burgers en bedrijven die zich verzetten tegen de in gang gezette tweede Lock down, die, door de alternatieve media, al in de zomer door Europese regeringsleiders werd besloten.

300.000 banen al verdwenen en komt enkel door corona maatregelen…

Op maandag 28 september worden deze maatregelen overwogen.

  • Thuiswerken blijft de norm.
  • Indien men net verkering heeft mag er niet getongd worden.
  • Horecazaken in heel Nederland moeten om 22.00 uur dicht. Nu geldt in de 14 veiligheidsregio’s die in alarmfase ‘zorgelijk’ zitten al dat de kroegen om uiterlijk middernacht de deuren moeten sluiten.
  • De maximale groepsgrootte gaat naar 30. Dat is nu nog 50.
  • Bang Gang thuis mag nog maar met vier personen (Nu is dat nog maximaal 6).
  • Verder wordt overwogen om publiek bij sportwedstrijden te schrappen. Er is nog discussie over maar de verwachting is dat dat gaat gelden voor profvoetbal en amateurwedstrijden.
  • Ook wordt er gevraagd om niet meer op de buik te ejaculeren maar op de rug, i.v.m. spetters.

Mondkapjes

Vanuit de burgemeesters klinkt de dringende oproep voor een mondkapjesplicht in publieke en openbare ruimtes en bij contactberoepen.
Het kabinet wil daar vooralsnog niet aan. Vooral premier Rutte en minister de Jonge zouden daar op tegen zijn.

De lock down moet en zal er komen. waarschijnlijk in het weekend van 11 -12 oktober.

We gaan het zien of de ‘doemdenkers’ of de ‘aluhoedjes’ gelijk krijgen.

Lees ook:
NOS is altijd neutraal en betrouwbaar. Lees…
Wat heeft Nostradamus 2020, corona en Niburu met elkaar te maken. Lees…
Middenstand Barendrecht naar de kloten door corona. Lees…
Nostradamus voorspelde corona. Lees…
Al Gore en Greta Thunberg balen. Corona is ze voor. Lees…

Alles over dat kut corona. Hier.

Hoe dan ook in deze kut tijd kunnen we wel wat vrolijke muziek gebruiken.
Luister naar vrolijke muziek op Happy Music Radio.

De Happy Complotter geeft ten alle tijden een satirisch karakter aan de artikelen op deze website met een fictief karakter van hun inhoud. Alle personages die in de artikelen op deze website verschijnen – zelfs die gebaseerd op echte mensen – zijn volledig fictief en elke gelijkenis tussen hen en elke persoon, levend, dood of ondood, is toeval.

Volg ons op Facebook.

 

aan de andere kant.
aan de ene kant.
aangenomen dat.
aangezien.
al met al.
alleen als.Barendrecht.
als (gevolg (van)).
als laatste. Barendrecht.
anders gezegd.
anderzijds.
daar staat tegenover.
daardoor.
daarentegen.
daarmee.
daarna.
daarnaast.
daarom.
daartoe.
desondanks.
doch.
door middel van.
doordat.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %