Corona Barendrecht. Virus maakt de mensen ongeduldig.

Icon nieuws barendrecht

Corona Barendrecht

Corona Barendrecht:- Het corona virus beïnvloedt het dagelijks leven van mensen over de hele wereld.
Maar omdat veel Nederlanders zich in hun huizen opsluiten – in een poging de verdere verspreiding van COVID-19 te voorkomen – hebben anderen ervoor gekozen de regels te negeren.
Gezondheidsgoeroe Cor du Roy beschreef degenen die sociale afstandsmaatstaven negeren tegenwoordig als ‘zeer egoïstisch’.
Hij vreest dat er meer levens verloren gaan als mensen geen gehoor geven aan het advies om niet binnen anderhalve van elkaar te blijven.

Trump bashen:- Zo lijkt het virus slecht tegen zonlicht, hitte en vochtigheid te kunnen.
Ook desinfectiemiddelen als bleekmiddel blijken funest voor de ziekteverwekker.
Trump opperde om zieke mensen te laten inspuiten met bleekwater aldus de linkse media die op deze manier trump neer wiilen zetten als een clown.

Niets is minder waar, zo heeft Trump het nooit gezegd maar zo gaat het al jaren…

Spaanse griep:- Er zijn overeenkomsten gezocht tussen het corona virus en de Spaanse griep, die tegen het einde van de Eerste Wereldoorlog toesloeg .
Als de geschiedenis zich zal herhalen, beweren wetenschappers dat het virus zichzelf mogelijk zou kunnen vernietigen.
De pandemie van het corona virus heeft honderden duizenden mensen besmet  met als gevolg de dood van velen.

Anderhalve meter:- Social distancing-maatregelen het  ’thuiswerken’ en zelf isolatie voor degenen met het hoogste risico, hopen zo de besmetting te verminderen en levens te redden.
Het is bewezen dat deze praktijken het risico helpen verminderen, maar pandemieën uit het verleden suggereren ook dat het uiteindelijk zichzelf vernietigd.
Toen de Spaanse griep uitbrak van januari 1918 tot december 1920, werd aangenomen dat een kwart van de wereldbevolking was uitgeroeid.
Het werd een van de dodelijkste virussen genoemd die de mensheid trof en doodde wereldwijd tussen de 50 en 100 miljoen mensen.
Er zijn veel gesuggereerde redenen waarom de Spaanse griep zich zo snel kon verspreiden – waaronder censuur door de overheid, minder geavanceerde geneeskunde en technologie, oorlog en meer.

Corona Barendrecht:-

Het vicieuze virus wordt vergeleken met het moderne corona virus, maar als natuurlijke selectie een rol speelt, is de pandemie van vandaag misschien wel zijn eigen ergste nachtmerrie.
Volgens een tijdschriftartikel uit 2018 dat de uitbraak van de Spaanse griep analyseerde, zou men kunnen stellen dat natuurlijke selectie tot de ondergang van het corona virus kan leiden.
In 1918 werd massale immunisatie tegen de griep niet op dezelfde manier uitgevoerd als nu en daarom werd aangenomen dat eerdere blootstelling van vitaal belang was om mensen te helpen het virus te overwinnen.

De bedoeling om ouderen te beschermen is faliekant mislukt.

Ouderen die verschillende griepstammen hadden – vóór de Spaanse griep – waren beter toegerust om het virus te bestrijden dan hun jongere tegenhangers.
Bovendien, terwijl meer dodelijke vormen van het virus hun gastheer “snel konden doden” – betekende dit ook dat de gastheer die dodelijke spanning minder goed kon verspreiden.
De zelfvernietiging van sterkere stammen zou kunnen leiden tot “minder dodelijke stammen” van het “snel muterende virus” dat zich ontwikkelt en zich verspreidt onder populaties – waartoe mensen beter toegerust waren.

Meer ervaring:- Hoewel de vorige pandemie bijzonder vreselijk was, wordt beweerd dat we ons in een aanzienlijk betere positie bevinden dan in het begin van de twintigste eeuw.
Tegenwoordig zijn wetenschappers beter in staat grote aantallen zieke en stervende patiënten te behandelen, en de antibiotica zijn dramatisch gevorderd.
Dit in combinatie met de “gezond verstand praktijken” van zelfisolatie, sociale afstand en handen wassen – zullen allemaal helpen bij de strijd van de mensheid tegen het corona virus.

Lees ook:

Wat heeft Nostradamus 2020, corona en Niburu met elkaar te maken. Lees…
Middenstand Barendrecht naar de kloten door corona. Lees…
Nostradamus voorspelde corona. Lees…
Tandarts barendrecht duur. Lees…
Hoe dan ook in deze kut tijd kunnen we wel wat vrolijke muziek gebruiken.
Luister naar vrolijke muziek op Happy Music Radio.

Barendrecht in het nieuws.

 

aan de andere kant.
aan de ene kant. Barendrecht. Woonstichtingen
aangenomen dat.
aangezien.
al met al.
alleen als.Barendrecht. Woonstichtingen
als (gevolg (van)).
als laatste. Barendrecht. Woonstichtingen
anders gezegd.
anderzijds.
daar staat tegenover.
daardoor.
daarentegen.
daarmee. Barendrecht. Woonstichtingen.
daarna.
daarnaast.Barendrecht. Woonstichtingen
daarom.
daartoe.
desondanks.
doch.
door middel van.
doordat.
dus.