Complotten. Niburu, platte Aarde, Poetin, Amerika, Corona.

Complotten

Wappie of vooruitziende blik?

Een groep mensen die "wappies" worden genoemd geloven in allerlei complottheorieën en zijn ervan overtuigd dat de waarheid niet verteld wordt door de mainstream media en overheden.
Een aantal van deze complottheorieën omvatten Niburu, de platte aarde en het idee dat de COVID-19 pandemie niet echt was en slechts een manier was om de bevolking te controleren.
Veel mensen lachen hen uit en negeren hun claims, waardoor ze zich nog meer vastklampen aan hun overtuigingen en online communities vormden om informatie te delen en te verspreiden.

Tussen een complottheorie en de waarheid zit vaak maar een half jaar:-

Maar op een dag kwam er nieuws naar buiten dat er daadwerkelijk waarheid zat in sommige van hun complottheorieën.
Een gelekt rapport onthulde dat de Russische president Poetin persoonlijk betrokken was bij een plan om de Amerikaanse verkiezingen van 2016 te beïnvloeden. Het was ook ontdekt dat sommige regeringen, waaronder die van China en Iran, inderdaad misleidende informatie hadden verspreid over COVID-19 om hun eigen agenda's te bevorderen.
Hoewel dit een moment van triomf was voor de "wappies", zorgde het ook voor meer wantrouwen jegens autoriteiten en instituties. Sommige mensen begonnen zich af te vragen wat er nog meer waar zou kunnen zijn van de complottheorieën die ze eerder hadden afgedaan als waanzin.Bijvoorbeeld dat Minister President Sigrid Kaag al stond te dansen op tafel terwijl men op de achtergrond daglicht te zien zou zijn. De eerste exitpolls kwamen pas om 21 uur.
Terwijl de wereld doorging met het verwerken van deze schokkende onthullingen, bleven de "wappies" hun eigen waarheid nastreven en nieuwe complottheorieën bedenken. Maar één ding was zeker - soms zijn complottheorieën waar, en de grens tussen feit en fictie is niet altijd zo duidelijk als we zouden willen.

Laatse berichten.Google verwijdert locatie ufo basis van Google maps.
Hugo de Jonge en de geheime sms-jes.

De levensgevaarlijke hond waar Kaag het over had in Diepenheim

Hond Kaag
Foto: Twitter