Barendrechters let op. Autosleutel tegen je hoofd voor beter bereik.

duurzaamheid

BarendrechtersHoudt je autosleutel tegen je hoofd voor beter bereik.

Barendrechters:- Ben je even vergeten waar je je auto hebt geparkeerd? Dan is een automatische autosleutel met afstandsbediening de uitkomst. Door de sleutel in de lucht te houden en te richten op verschillende auto’s, zal je al snel het herkenbare geluidje van je eigen auto horen. Maar wist je dat je je autosleutel beter tegen je hoofd kan houden om meer bereik te creëeren? Hoe gek dit wellicht klinkt, het blijkt echt zo te zijn!

Autosleutel tegen je hoofd houden

De autosleutel tegen je hoofd houden voor een beter bereik? Hoe gek het ook klinkt, het is geen fabeltje. Het signaal van de afstandsbediening in de autosleutel kan namelijk versterkt worden door je eigen hoofd. Hoe dit kan? Door de grote hoeveelheid water in je hoofd, zo legt professor Roger Bowley van de Universiteit van Nottingham uit. Simpelweg helpt de grote hoeveelheid water in je hoofd om de elektromagnetische golven afkomstig uit de autosleutel te versterken.

Versterken van elektromagnetische golven

In een video op het YouTube-kanaal van de Britse universiteit wordt al veel duidelijk. Zo wordt uitgelegd dat ons hoofd voor 80 procent uit water bestaat. En het fenomeen oscillatie kan ontstaan doordat het elektromagnetische veld de positieve en negatieve lading van de watermoleculen van elkaar kan scheiden. De oscillatie zorgt ervoor dat de elektromagnetische golven via het water in je hoofd verder verspreidt worden dan alleen via de autosleutel.

Gebruik van de juiste autosleutel

Ben je dus vergeten waar je je auto geparkeerd hebt? Dan is dit volgens Bowley de perfecte manier om je wagen terug te vinden in een drukke parkeerplaats. De truc werkt ook wanneer je de autosleutel dichtbij een fles water houdt. Maar laten we eerlijk zijn, je eigen hoofd heb je nu eenmaal sneller bij de hand dan een flesje water en dit werkt net zo goed. Deze truc heeft echter wel één nadeel, want het werkt alleen bij autosleutels die gebruik maken van radiogolven. Bij autosleutels die een infraroodsysteem hebben, werkt de truc helaas niet.

Bron: AD, YouTube Sixty Symbols en Tipsenweetjes | Beeld: Videostill YouTube

Lees ook:

Wat heeft Nostradamus 2020, corona en Niburu met elkaar te maken. Lees…
Middenstand Barendrecht naar de kloten door corona. Lees…
Nostradamus voorspelde corona. Lees…
Al Gore en Greta Thunberg balen. Corona is ze voor. Lees…
Hoe dan ook in deze kut tijd kunnen we wel wat vrolijke muziek gebruiken.
Luister naar vrolijke muziek op Happy Music Radio.

Barendrechters in het nieuws.

 

aan de andere kant.
aan de ene kant.
aangenomen dat.
aangezien.
al met al.
alleen als.Barendrecht.
als (gevolg (van)).
als laatste. Barendrecht.
anders gezegd.
anderzijds.
daar staat tegenover.
daardoor.
daarentegen.
daarmee.
daarna.
daarnaast.
daarom.
daartoe.
desondanks.
doch.
door middel van.
doordat.