aluminium hoedjes

Foto: PA

Aluminium hoedjes
Foto: PA

Donald Trump:- Deze beweert dat het dodelijke corona virus afkomstig is van een laboratorium in China zoals vele aluminium hoedjes in februari al hebben beweerd.
Hij heeft bevestigd dat hij bewijs heeft gezien dat het dodelijke corona virus afkomstig was van het Wuhan Institute of Virology.
Amerikaanse inlichtingenfunctionarissen hebben precies onderzocht hoe het virus is begonnen – dat wereldwijd meer dan 3,3 miljoen mensen heeft besmet en meer dan 230.000 anderen heeft gedood.
Trump maakte de beweringen donderdag tijdens een persconferentie van het Witte Huis, maar weigerde zich te laten baseren op het bewijs dat hij heeft gezien.

Aluminium hoedjes;- De Amerikaanse president zei:

“We kijken precies waar het vandaan kwam, wie het vandaan kwam, hoe het gebeurde, afzonderlijk en ook wetenschappelijk, dus we zullen het kunnen vinden.”

Vervolgens werd aan de heer Trump gevraagd: “Heeft u op dit moment iets gezien dat u een groot vertrouwen geeft dat het Wuhan Instituut voor Virologie de oorsprong van dit virus was?”
De heer Trump zei: “Ja, ja dat heb ik.”
De Amerikaanse president weigerde verdere details te geven, hij zei: ‘Dat kan ik u niet zeggen.

Dat mag ik je niet vertellen. ‘
Het Chinese door de staat gesteunde Wuhan Institute of Virology heeft de aantijgingen afgewezen en andere Amerikaanse functionarissen hebben de beweringen afgezwakt.

Aluminium hoedjes:-

Algemeen wordt aangenomen dat de uitbraak van corona virus afkomstig is van een markt in Wuhan en in december 2019 voor het eerst werd gemeld aan de Wereldgezondheidsorganisatie.
De Amerikaanse president heeft Peking altijd de schuld gegeven en heeft COVID-19 herhaaldelijk het ‘China-virus’ genoemd.
De corona virus pandemie heeft de VS meer dan enig ander land op aarde getroffen, zowel in het aantal dodelijke slachtoffers als in economisch opzicht.

Coronainfecties:- 

In de VS is het aantal bevestigde corona virus infecties  voorbij de 1 miljoen gestegen en zijn meer dan 62.000 burgers gestorven.
De laatste opmerkingen van Trump zullen de betrekkingen tussen de twee grootste economieën ter wereld niet versterken – eerder deze week beschuldigde de Amerikaanse president China ervan zich te bemoeien met de komende Amerikaanse verkiezingen – een bewering die Peking ontkent.
Trump beweerde dat China zou proberen te voorkomen dat hij herkozen wordt als hij het opneemt tegen de verwachte kandidaat voor de Democraten en de voormalige vice-president Joe Biden.
Trump zei: “China zal er alles aan doen om me deze race te laten verliezen.”
Woordvoerder van het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken, Geng Shuang, zei: “De Amerikaanse presidentsverkiezingen zijn een interne aangelegenheid, we hebben er geen belang bij om ons hierin te mengen.”

Intussen, terwijl Trump weer een wordt gebashed vanavond op 1Vandaag, Jinek of Op1 gaat het in Wuhan gewoontjes verder.

WUHAN verkoopt opnieuw vlees van zijn controversiële vieze markten, terwijl de rest van de wereld strijdt om de dodelijke coronavirus-pandemie te bedwingen.
Lees ook:

Wat heeft Nostradamus 2020, corona en Niburu met elkaar te maken. Lees…
Middenstand Barendrecht naar de kloten door corona. Lees…
Nostradamus voorspelde corona. Lees…
Al Gore en Greta Thunberg balen. Corona is ze voor. Lees…
Hoe dan ook in deze kut tijd kunnen we wel wat vrolijke muziek gebruiken.
Luister naar vrolijke muziek op Happy Music Radio.

 

aan de andere kant.
aan de ene kant.
aangenomen dat.
aangezien.
al met al.
alleen als.Barendrecht.
als (gevolg (van)).
als laatste. Barendrecht.
anders gezegd.
anderzijds.
daar staat tegenover.
daardoor.
daarentegen.
daarmee.
daarna.
daarnaast.
daarom.
daartoe.
desondanks.
doch.
door middel van.
doordat.