☀ Alexander Pechtold gefeliciteerd namens Happy Nieuws Barendrecht.

Alexander Pechtold, u weet wel de man van het gekregen penthouse, verplichte abortuspil voor zijn vriendin, aldus de vriendin, afschaffen van het referendum, veilingmeester, obsessie voor Wilders en Poetin wordt Commissaris van ‘de Koning’ in Utrecht.

Alexander Pechtold
Foto: Twitter

Happy nieuws: – Alexander Pechtold, u weet wel de man van het gekregen penthouse, verplichte abortuspil voor zijn vriendin, aldus de vriendin, afschaffen van het referendum, veilingmeester, obsessie voor Wilders en Poetin wordt Commissaris van ‘de Koning’ in Utrecht.
We bemerken dat Pechtold de media in z’n greep heeft, vandaar dat RTL er als de kippen bij is om te ontkennen dat Penthouse heeft gesolliciteerd als burgervader van Utrecht.

Alexander Penthouse vertrekt in januari uit Den Haag.
Of hij de gekregen woning in Scheveningen aan houd, is nog onzeker.
Pechtold kan eventueel nog uitwijken naar Noord Holland want daar vertrekt Johan Remkes deze wordt 70 jaar.
In Meppel zit al een burgemeester, da’s dan weer jammer.

Femke Halsema: –

Hetzelfde verhaal gold voor Femke Halsema.
Deze is nog ver voordat bekend werd dat ze burgemeester zou worden van Amsterdam al is gefeliciteerd door Happy Nieuws Barendrecht.
Alexander Pechtold gaat dus eerst ontkennen om daarna commissaris te worden in Utrecht.
Het Haagse kartel een baantjescarrousel draait dus weer op volle toeren.
Alexander Pechtold verlaat het zinkende schip dat door zijn toedoen momenteel op zes zeteltjes staat.

Koningin JulianaDe veilingmeester wil nog meer vluchtelingen opnemen terwijl al in 1979 door Koningin Juliana is geopperd dat Nederland vol is. Toen met 8 miljoen inwoners.

Maar dit zegt niets. Het domme stemvee is zo vergeetachtig als de pest en stemt zoals gebruikelijk op de leugenaar met de breedste lach.
De vraag is: – Zou Pechtold bewust geen minister zijn geworden in Rutte 3, wetende dat hij het einde niet zou halen door alle vuile was die naar buiten komt?
In elk geval zijn de stagiaires blij…

Lees ook: Pechtold nieuwe burgemeester Rotterdam.