Geheime sms-jes van Hugo de Jongen en Mark Rutte geheim verklaard.

Covid19, Hugo de Jonge, Mark Rutte, sms-jes, Geheime sms-jes, nieuws. 09-03-2023 - Hugo heeft nu weer verstand van woningen. Is een allrounder...
Nieuwsfeiten covid19

Lock down files maakt Hugo nerveus en moet daardoor vaker poepen.

Hugo de Jonge:-

De coronacrisis heeft voor veel opschudding gezorgd, vooral op het gebied van gezondheidszorg en beleid.
Een punt van kritiek is dat een minister van Volksgezondheid zonder medische ervaring, zoals Hugo de Jonge, beslissingen nam over de behandeling van Covid-19, waaronder het verbieden van off-label medicatie tegen de ziekte.

Dit is zorgwekkend omdat het verbieden van medicatie door niet-medische professionals niet alleen ongebruikelijk is, maar ook kan leiden tot ernstige gezondheidsrisico's voor patiënten.
Het is daarom belangrijk dat beslissingen over medische behandelingen worden genomen door deskundigen op het gebied van geneeskunde en niet door een schoolleraar.

Het gebrek aan verantwoording door de minister van Volksgezondheid is ook een punt van zorg.
Wanneer er beslissingen worden genomen die een impact hebben op de gezondheid van de bevolking, is het belangrijk dat de persoon die deze beslissingen neemt verantwoordelijkheid neemt voor zijn acties.
Dit zou niet alleen de transparantie bevorderen, maar zou ook de verantwoordelijkheid van de overheid ten opzichte van haar burgers benadrukken.
Men schaamt zich kapot als Rotterdammert.
Het verbieden van off-label medicatie en het daarom versneld goedkeuren van vaccins zonder andere behandelingsopties beschikbaar te hebben, roept de vraag op of er niet een specifiek doel achter zit zoals de Wappies denken.
Opmerkelijk is we dat deze inmiddels vaak gelijk hebben gekregen zoals: .....Ehhh, uhhh..
O ja, het G5 netwerk. Iedereen kan zien dat dit signaal de vaccinatie aan en uit kan zetten.


Het is belangrijk om kritisch te blijven over overheidsbeslissingen en na te denken over de gevolgen ervan.
Daarnaast is de vermeende betrokkenheid van de minister van Volksgezondheid bij de bouw van woningen zonder kennis van zaken, een verontrustend teken van een bredere trend van kennisgebrek in de politiek.
Dit is een zorgwekkende ontwikkeling die de kwaliteit van besluitvorming kan ondermijnen en het vertrouwen van de bevolking in de overheid kan schaden, deze is al onder het vriespunt gedaald.

Geheime sms-jes van Hugo de Jongen en Mark Rutte geheim verklaard.:-


Tot slot is het verwijderen van sms-berichten door de premier een zeer verontrustend teken van een gebrek aan transparantie en verantwoordelijkheid.
Het geheimhouden van deze berichten ondermijnt het vertrouwen van de bevolking in de overheid en kan het gevoel van onrechtvaardigheid vergroten.
We zullen nooit weten of deze sms-jes richting Hugo waren of naar iemand in darkroom ¨Het bruine gat¨.
Uiteraard niets bij Jinek, EenVandaag of het NPO journaal maar bij laatste is het te doen gebruikelijk om de waarheid niet zo nauw te nemen.
In het licht van deze kwesties is het belangrijk dat de overheid verantwoordelijkheid neemt voor haar acties en transparantie bevordert, zodat de bevolking vertrouwen kan hebben in de beslissingen die worden genomen.

Gedurende de pandemie heeft premier Mark Rutte ook sms-berichten met Hugo de Jonge, voormalig minister van Volksgezondheid, gewist. De berichten die door Rutte werden verwijderd zijn gearchiveerd door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, maar de inhoud ervan is nu geheim verklaard. (bron)

Aangiften:-


Het verzamelen van 70.000 handtekeningen tegen Hugo de Jonge, wat overeenkomt met twee volle stadions, is een opvallende prestatie vanuit de bevolking. Het is echter belangrijk om op te merken dat het aantal handtekeningen op zichzelf geen directe juridische consequenties heeft.
Het Openbaar Ministerie beslist op basis van wettelijke criteria of een persoon strafrechtelijk vervolgd moet worden.

De een wel, de ander niet:-


Het feit dat Willem Engel wel strafrechtelijk vervolgd wordt, kan te maken hebben met specifieke omstandigheden in zijn zaak, zoals de aard en ernst van de vermeende overtredingen en/of de beschikbaarheid van bewijsmateriaal.
Het is ook mogelijk dat er andere redenen zijn waarom Willem Engel wordt vervolgd, die niet direct verband houden met het aantal handtekeningen vanuit de bevolking.
Warschijnlijk omdat deze geen D66 lid is. Hmmmm???

Lees ook: Sigrid Kaag nieuwe Minister President.
Of het gezeik over de lock-down files die in Engeland voor opschudding zorgt.

De levensgevaarlijke hond waar Kaag het over had in Diepenheim is 21 jaar.