5G straling zou schadelijke zijn. Barendrecht in het nieuws geeft uitleg.

5g straling

5g straling5G:- Verschillende nepberichten, websites en Facebookpagina’s (zoals deze) doen de ronde die stellen dat  van 5G de oorzaak is van de uitbraak van het nieuwe corona virus.
Opmerkelijk is dat er in ongeveer 179 landen corona heerst maar dat er  5 landen zijn met een 5G netwerk dus dit gelul gaat niet op.
Ook Barendrecht moet er aan geloven. Het 5G netwerk wordt binnenkort ook in Barendrecht geïnstalleerd.
Omdat het 5g netwerk schadelijk zou zijn voor de volksgezondheid en vooral voor bomen, komt GroenLinks Barendrecht met een oplossing.(lees.)

Nepnieuws:- De meest hardnekkige berichten van nepnieuws zijn meestal diegene die ook beweren dat ze wetenschappelijk gegrond zijn maar tegelijk met valse feiten voor de dag komen.
Dat is dan ook het geval met een YouTube-video die circuleert van professor Thomas Cowan.

 

André  Hazes:- Vele malen erger dan 5G is het feit dat André Hazes met zijn vriendin Monique het corona virus heeft gehad.

Verder met Thomas:- De man linkt de uitbraak van corona rechtstreeks aan de verhoogde elektrificatie van de aarde.
Wuhan:- Cowan beweert dat de uitrol van 5G in Wuhan en op andere plaatsen waar 5G is uitgerold de grootste verspreiding van het coronavirus  te vinden is.
Toch zijn er veel landen die getroffen zijn, zoals Japan, Maleisië en Iran, waar nog geen uitrol van 5G heeft plaatsgevonden.
Daarnaast is Zuid-Korea, één van de voorlopers van 5G, juist één van de landen die de verspreiding van het coronavirus het beste weten te beperken.

Het schijnt dat 5G alleen schadelijk is voor hele domme mensen.

Verspreiding corona door G5:-

Dat blijkt uit informatie die de John Hopkins-universiteit deelt over de verspreiding van het virus.
De professor gaat nog een stap verder, want hij beweert dat andere pandemieën ook telkens gelinkt kunnen worden aan een toegenomen elektrificatie.

Spaanse vlieg:- De Spaans griep die in 1918 een pandemie veroorzaakte, linkt hij daarom aan de introductie van radiosignalen.

Alleen gebeurde die verspreiding van de technologie al in 1885.
Daarnaast lijkt de man ook de uitbraak van andere pandemieën te zijn vergeten, zoals de pest in de 14 de eeuw.

5G al langer in andere Chinese steden uitgerold dan dat wij weten:- De Chinese stad Wuhan uit de provincie Hubei wordt gezien als de plaats waar het coronavirus is ontstaan en daarmee linken de verspreiders van nepnieuws dat feit aan de recente uitrol van 5G in die stad.
Dat staat onder meer te lezen in sommige berichten op asociale media en kettingberichten die via WhatsApp verspreid worden.
Toch toont dit artikel van Reuters dat 5G eerder beschikbaar werd in de steden Peking, Shanghai, Guangzhou en Hangzhou.
Het Amerikaanse Center for Disease Control geeft ook aan dat corona-uitbraak is ontstaan op een dierenmarkt in Wuhan waar het virus van een dier op een mens werd overgedragen en vervolgens van mens tot mens werd verspreid.

Dit zou met AIDS ook zo zijn gegaan. Er was ooit iemand die een aap in z’n kont heeft geneukt…

5G-straling is niet schadelijk:- Al jarenlang zijn er verhalen die zeggen dat de de blootstelling aan radiostralen afkomstig van mobiel internet schadelijk zijn voor de mens ook al is daar geen wetenschappelijk bewijs voor.

Wel is het zo dat de straling je gezicht kan aantasten.
Men wordt er verschrikkelijk lelijk van zoals vaak te zien hier in Barendrecht op de Middenbaan.
Nu 5G aanstaande is duiken  geruchten opnieuw op, al geeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) van de Verenigde Naties aan dat 5G geen impact heeft op onze gezondheid.

Het enige effect dat mobiele straling heeft, is dat het ze in beperkte mate onze lichaamstemperatuur kan doen stijgen en zodoende kan zorgen dat je de hele dag met een stijve lul rondloopt.
Ons lichaam is bestand tegen zo’n minimale temperatuurschommelingen omdat ons lichaam zelf de interne temperatuur kan aanpassen, vergelijkbaar met de manier waarop je afkoelt na een sportactiviteit , zelfs bij Erica Terpstra werkt het.

Magnetron:-

Wanneer straling de opgelegde normen overschrijdt zoals de straling van een magnetron , treden er mogelijke gevaren op, dat zegt de Internationale Commissie voor bescherming tegen niet-ioniserende straling (ICNIRP).
Symptomen van het nieuwe coronavirus zijn daarom niet te linken aan 5G.
Ook de manier waarop 5G werkt, dus het gericht stralen naar je mobiel i.p.v. rondom toont aan dat ons lichaam nog minder blootgesteld wordt aan de straling in vergelijking met 4G en 3G.

Om te kunnen functioneren worden de hogere frequenties van het 5G-netwerk meer gericht uitgezonden naar onze telefoons met een kleinere afstand tussen de zendmasten en onze apparaten.
De straling is volgens het ICNIRP ook minder krachtig als ze in aanraking komt met onze huid en dat geldt ook voor de hoogste frequenties die beter bekend zijn als Millimeter Wave (mmWave).

 

5G-frequenties worden al langer gebruikt:- 

Herinner je je nog de nieuwsberichten die stellen dat de uitrol van 5G in Nederland vertraging heeft opgelopen doordat de benodigde frequenties van het radiospectrum vandaag al gebruikt worden door onder meer de inlichtingendiensten?

Juist ja, De radiofrequenties die we binnenkort voor het razendsnelle internet gaan inzetten, gebruikten we al vele jaren voordien voor andere doeleinden.

Dat is dan ook de reden waarom de Nederlandse operators pas in het najaar van 2020 het verbeterde internet beschikbaar maken.

Met dank aan: androidwereld.nl

Meer onzin over 5G en het coronavirus, hier.

Lees ook: Nostradamus voorspelde dit coronavirus al.

Astronoom Barendrecht:- Amateur astronoom Beau ter Ham uit Barendrecht ontdekt per toeval vreemde radiosignalen uit een ver sterrenstelsel
Coalitie Barendrecht neemt wandeling in Rivierenbuurt .
De lege boot aan De Oude Maas in Barendrecht.
Barendrecht is geld kwijt aan Ouderen Barendrecht.
Nieuwe omroep Boobs niet welkom in medialand.

alle 13 dood
Elke nacht komen de overleden artiesten aan bod.